Concert

Xavi Sarrià actuarà per promoure el català a la zona sud de Sabadell

El concert tindrà lloc el 22 de desembre, en el marc de la festa 'Fes-te del sud!'

L'ONG del català ha creat també una llista amb 140 cançons per fer-te la festa

| 18/12/2017 a les 13:30h

Xavi Sarrià
Xavi Sarrià | Michal Novak
Xavi Sarrià actuarà a Sabadell el dia 22 de desembre durant la festa 'Fes-te del sud!'. La festa se celebrarà en el marc del Pla d'Actuació Lingüística Integral de la zona sud que promou Plataforma per la Llengua.

L'actuació culminarà la tarda de festa en català a la plaça de Picasso del barri. L'esdeveniment començarà a les cinc de la tarda amb tallers, batucada a càrrec dels Sentinelles d'Arkëmis, un espectacle de foc amb les Bruixes del Nord, parades de menjar i begudes i espais per a algunes entitats del barri.

A les nou del vespre actuarà el grup Senyor Oca –guanyador del 17è concurs Sona9–, i després serà el torn del líder d'Obrint Pas, Xavi Sarrià. Presentarà el seu primer disc en solitari, Amb l'esperança entre les dents (Propaganda pel Fet!, 2017). 

El Pla, que ara arriba a l'equador, s'allargarà fins a l'estiu del 2018. L'objectiu és acostar la llengua catalana als àmbits comercial, educatiu, de culte, sanitari i d’oci i lleure del districte 6è de Sabadell. El barri s'omplirà d'activitats adreçades a un públic molt divers, seguint els seus interessos, i amb la llengua catalana com a eix vertebrador i cohesionador de la societat.

L'ONG del català, a més, ha creat la llista de Spotify 'Fes-te la festa!', amb la col·laboració del PD Marc Serrats. Recopilen tots els èxits dels millors grups de música en català, com ZooTxarangoXavi SarriàSenyor Oca o Gertrudis, entres altres. Més de sis hores i cent quaranta cançons per a tots els gustos que repassen la història més recent de la música en català des d'una gran varietat d'estils com el pop, l'ska, la rumba, el reggae o el folk.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concert, Senyor Oca, xavi sarrià

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.