festivals

El Clownia avança els primers artistes per a l'edició del 2018

Txarango i amics, Doctor Krápula o Bukahara són tres dels sis confirmats per al festival de Sant Joan de les Abadesses

Festival Clownia 2017

| 19/12/2017 a les 07:48h

Txarango i amics faran un concert especial a la cinquena edició del festival
Txarango i amics faran un concert especial a la cinquena edició del festival
La cinquena edició del festival Clownia de Sant Joan de les Abadesses comença a agafar forma i anuncia els primers sis grups del cartell. La festa que mescla música, circ i consciència social l'organitza Txarango, i aquest 2018 se celebrarà del 28 de juny a l'1 de juliol.

Entre els grups confirmats no podien faltar-hi els amfitrions Txarango, que faran un concert en format familiar, acompanyats d'amics. També hi tocaran noms internacionals com els colombians Doctor Krápula, una de les bandes de rock més influents de l'Amèrica Llatina, amb 18 anys a l'esquena, molts concerts i cinc Grammy llatins. El quartet alemany Bukahara també serà a Sant Joan de les Abadesses amb el seu pop d'influència jamaicana, àrab i balcànica, i els fans de Txarango potser els coneixeran perquè eren el grup que els va acompanyar a la presentació de l'últim disc al Poble Espanyol.

Una de les noves veus amb més projecció del reggae català actual, Koers, també hi serà presentant el seu primer disc, Unbroken (Halley Records, 2017). La reina del mestissatge, Amparanoia, també s'uneix al Clownia 2018 per tancar la gira del seu vintè aniversari. Per últim, l'excantant d'Ojos de Brujo, Marinah, també forma part del cartell: juntament amb el guitarrista Chicuelo presentaran Afrolailo (Kasba Music, 2017), la mescla perfecta entre l'ànima flamenca i un cor afrocubà.

Les entrades del festival ja estan a la venda al web del festival, i es preveu que es tornaran a exhaurir aviat com ha passat en les quatre edicions. El circ en seguirà marcant la línia artística amb l'Espai Consciència un espai propi on es faran activitats per a totes les edats. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Koers, Marinah, Amparanoia, festivals, Bukahara, Doctor Krápula, Txarango, Clownia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.