Concert

Barcelona també ret homenatge a Otis Redding

Blackcelona, Nación Funk i Curtcircuit organitzen un concert el 29 de desembre per celebrar la música i la influència del gran mite del soul mort fa 50 anys

The Excitements a la sala Apolo

| 20/12/2017 a les 11:34h

Otis Redding va morir el 10 de desembre de 1967
Otis Redding va morir el 10 de desembre de 1967 | wikipedia commons
Les grans llegendes del soul es poden comptar amb els dits de les dues mans com a molt, i sens dubte Otis Redding es troba en un d'aquests aixecaments digitals. Aquest 2017 se celebren els 50 anys de la mort del frontman, concretament el 10 de desembre de 1967 el músic va morir als 26 anys. És per això que al llarg d'aquest any i especialment aquest mes de desembre s'han anat succeint homenatges de tota mena que recorden la veu que cantava "Stand by Me".

A Barcelona, els col·lectius Blackcelona i Nación Funk han aglutinat un regitzell de músics i cantants de soul i funk de la ciutat perquè revisitin les cançons més carismàtiques de l'estrella del segell Stax Records. El concert a la sala Bikini servirà com a cloenda del festival Curtcircuit que tanca la programació anual aquest proper divendres 29 de desembre.

Per l'escenari de la Bikini i desfilarà una autèntica all stars band amb músics com Lalo López (Fundación Tony Manero) a la guitarra i direcció musical, Manuel Benítez (Los Fulanos) al piano, l'orgue i la veu, Hector Moras (Chocadelia Internacional) al baix, Marc Benaiges (Fundación Tony Manero) a la bateria, Jordi Blanch (The Excitements) al saxo tenor, Àlvar Monfort (Marabunta) a la trompeta i les veus de Paquito Sex Machine (Fundación Tony Manero), The Sey Sisters (Funkystep & The Sey Sisters) i Michel Clavero (Café Soul).

Otis Redding amb només 26 anys era un artista compromès que va contribuir a enderrocar les barreres racials que dividien els Estats Units en aquella època. El divendres 29 a les 21 h també es demostrarà com Redding era capaç de trencar les barreres del moviment, aconseguint fer ballar a tota la sala. L'entrada costa 10 euros anticipada i 13 euros a taquilla.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Otis Redding, homenatge, sala Bikini, concert, soul, Blackcelona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.