50-41

| 29/12/2017 a les 07:00h

50.


DAVID MAURICIO
Ocells perduts 
(Microscopi)

El final del 2017 ha regalat un àlbum de debut que és una delícia. El cantautor gironí té fonda solera musical i un discurs madur on tot sona empeltat i potenciat per músics d’alçada com el productor Vic Moliner Santi Careta.


49.


P.A.W.N. GANG
Pretty Ass White Niggas
(autoeditat)

Han revolucionat Youtube i també l’escena del trap català. Darrere els tatuatges i els aires de grandesa, la banda barcelonina presenta unes lletres que estripen la llengua catalana i que sacsegen l’ordre i la norma. Revolucionaris.


48.
 

JOAN ROVIRA
Encara tenim temps
(Satélite K)

El cantautor de Camarles consolida la carrera amb un segon disc radiable i vivaç. Convertit en un gran seductor i comunicador, les seves melodies d’amor pop prenen una sorprenent 
i especial dimensió, sobretot en els recitals. 


47.
 

CALMOSO & THE BLACK FANG
Fangtazztic
(autoeditat)

Amb un groove podria semblar inversemblant però que és ben real, la formació de hip-hop de Castelló combina els sons urbans amb les arrels jazz-funk. Frescor i bona sintonia.


46.
 

MARIONA AUPÍ 
Le monde
(La Cúpula Music)

L’excantant de Fang, després d’haver gravat dues referències com a Santa N, muda de nom per a una bona causa. Arriba a l’ànima amb una música inquieta i fràgil, i amb una de les veus més interessants de l’escena catalana actual.


45.
 

CARLOS CROS
La mejor defensa
(La Cúpula Music)

L’amistat, l’amor i el desamor són el motor de les cançons del cantautor barceloní, que no s’excedeix en ego ni majestuositat. Arranjaments de vents que abracen els seus gustos pel pop britànic, el blues, el rock i el soul.


44.
 

VÍCTOR BOCANEGRA
Sacrilegis
(Right Here Right Now)

L’elegància amb la qual el cantautor i poeta barceloní ha musicat 17 poemes –de referents com ara Josep Carner, Rosa Leveroni o Joan Vergés– és innegable. Una tria molt acurada 
i unes adaptacions solemnes i juganeres.


43.
 

CORIOLÀ
La tremolor
(Petits Miracles)

Des del pop vuitanter, la banda maresmenca ha explorat els vessants d’un gènere proper i gustós. Directes i també melancòlics, Coriolà demostra que La tremolor es pot introduir per carrers insospitats i glamurosos.


42.
 

LAKASTE
Desastres naturals
(DiscMedi)

Guanyadors del Sona9 2016, el quartet liderat per Núria Castelló i Joan Xifra surfeja amb un debut de cançons-himne, sonoritat pop-folk 
i guitarres country. Els prats verds i l’essència mediterrània de l’Empordà més naïf.


41.


ROIG!
Souvenir
(DiscMedi)

Ha costat, però el grup guanyador del Premi Joventut del Sona9 2015 s’ha erigit com la veu psicodèlica de Mallorca. Directes i enèrgics, Souvenir conté melodies plenes de vitalitat i rifs de guitarra lluminosos i vibrants.



<< inici   << 31-40   
<< 21-30   << 11-20   << 01-10
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.