40-31

| 29/12/2017 a les 07:00h

40.


JÚLIA

Pròxima B 
(Malatesta / Hidden Track Records)

El duet d’alcoianes Estela Tormo i Lídia Villa marca l’abans i un després després del segon treball. Una reflexió punyent, a través de la sonoritat electrònica, al voltant del futur per aferrar-se a l’avenir sense gaudir del present.



39.


CESK FREIXAS 

Proposta
(DMusical)

El sisè disc del cantautor de Riudebitlles és un canvi de rumb discursiu. Crítica constructiva que redimensiona la cançó protesta cap a uns terrenys menys agressius. Proposta mordaç i audaç, amb el guitarra i productor Víctor Nin.



38.


SAÏM

Accidents
(Bubota Discos)

El trio mallorquí, considerat una de les bandes emergents de major projecció de les Balears, ha fet un pas ferm a l’escena alternativa. Una bateria de vuit cançons de power-pop que ha desenfundat amb contundència.



37.


OBESES

Verdaguer: Ombres i maduixes
(Música Global)

El cantant, guitarrista i compositor del grup osonenc Obeses, Arnau Tordera, ha dirigit una òpera-rock obra inspirada en la vida de Jacint Verdaguer. Genialitat en l’execució.



36.


PROJECTE MUT
La vida rima
(Música Global)


Sense abandonar la sonoritat eivissenca, el duet de Joan Barbé i David Serra consolida una actitud folk-rock superada la primera dècada del grup. El disc recull l’empremta de la terra, l’optimisme, l’amor i la poesia.



35.


ÈRIC VINAIXA

Caos a mig camí
(Picap)

El bandautor ebrenc ha assolit la maduresa compositiva en la plenitud dels 40 anys. Una amalgama de pop, rock, blues i soul d’autor, revestida de matisos i intensitats diverses, amb històries personals i clams de llibertat.



34.


HORA DE JOGLAR

Present
(RGB Suports)

Els garrotxins juguen a fons en el segon disc a les sonoritats del swing i la música balcànica. Amants de la fusió, el grup revelació de l’any ha facturat un repertori ballable i festiu, amb lletres dolces i moments més recollits.



33.


GUILLEM ROMA

Connexions
(autoeditat)

Inquiet i sense límits, l’osonenc Guillem Roma navega per les relacions de la música entre els éssers humans i la natura. Les connexions són també col·laboracions de Joan Colomo, Judit Neddermann, Joan Garriga i Alessio Arena.



32.


GEMMA HUMET

Encara
(Satélite K)

Ben enfocada en la carrera com a cantautora, Gemma Humet aprofundeix en la cançó de protesta i la poesia musicada en un disc més profund i madur. Amb la brillant producció de Carles 'Campi' Campón (Jorge Drexler).



31.


ITACA BAND

Explosiva
(Halley Records)

Amb un discurs musical que abraça la festa i també la reivindicació, la banda de Montcada aposta per plasmar l’esperit del seu directe. Dotze cançons d’amor i lluita que han servit per acompanyar les nits d’estiu més populars.



<< inici   << 41-50   << 21-30   << 11-20  << 01-10  
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.