Actualitat

El món cultural al costat de Lluís Puig amb un gran acte a Terrassa

El 19 de gener se celebrarà l'esdeveniment, que reunirà una trentena d'artistes entre músics, escriptors i actors

Lluís Puig: «Arribarà una nova fornada de cançó de protesta i denúncia de l'actual situació catalana»

| 04/01/2018 a les 12:45h

Cartell de l'acte en suport a Lluís Puig
Cartell de l'acte en suport a Lluís Puig
Una trentena d'artistes participaran en un acte de suport al conseller de Cultura a l'exili Lluís Puig que es farà a Terrassa el proper 19 de gener. El Centre Cultural de la ciutat vallesana acollirà un acte que valdrà 20 euros, diners que es destinaran a la caixes de solidaritat per als presos i per als exiliats polítics.

En aquest espectacle multidisciplinar hi participaran músics com Artur Blasco, Brossa Quartet de Corda, Eduard Iniesta, Gemma Humet, Joan Isaac, Lídia Pujol, Manel Camp, Miquel Gil o l’Orquestra Àrab de Barcelona. Pel que fa a escriptors i poetes hi col·laboraran Carles Duarte, Miquel de Palol, Jaume Cabré, Jordi Cabré, Laura Borràs, Marta Pessarrodona i Salvador Cardús, entre altres. Mireia Llunell serà una de les actrius que formaran part d'aquest esdeveniment organitzat per Vesc i Temps Record amb el suport de l’ANC-Vallès Occidental, l'ANC-Terrassa, Òmnium Cultural i Amics de les Arts Terrassa.

Roda de premsa de presentació de l'acte


Totes aquestes entitats organitzadores tenien àmbits de confluència amb el conseller a l'exili i ara volen donar-li suport en moments difícils. Nascut a Terrassa, Lluís Puig i Gordi té estudis musicals, de dansa, de producció audiovisual i d'humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i ha exercit com a director artístic del Mercat de Música Viva de Vic i director de la Fira Mediterrània. 

La coordinació artística de l'acte anirà a càrrec de Lali Pujol, Josep Roig i Oriol Pérez i Treviño. A més d'actors, músics i literats, l'espectacle també portarà una bona representació de fotògrafs egarencs dirigits per Jordi Chueca. També es pot anunciar que la clarinetista Teresa Noguerón interpretarà alguns dels "Cants per la llibertat" de Bernat Vivancos. Les entrades es poden aconseguir aquí.

Cartell de l'acte en suport a Lluís Puig


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Terrassa, exili, política, Lluís Puig, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.