Estrenes

Land of Coconuts unifica influències per crear el seu segon disc

Estrenem el primer tema de l'àlbum que veurà la llum el 19 de gener de 2018

La banda ja té confirmats concerts a Barcelona, Sant Cugat, Solsona, Madrid i Saragossa

| 10/01/2018 a les 10:08h

Land of Coconuts
Land of Coconuts | Arxiu de l'artista
Estrenem "Young at the Top", el primer tema de Playtime (Microscopi, 2018), l'àlbum de Land of Coconuts que sortirà a la venda el 19 de gener. La cançó barreja la nostàlgia de la joventut passada amb el dolç present ple d'oportunitats. Tindrà un videoclip protagonitzat per la banda i realitzat per la productora audiovisual Círculo Bipolar.

"És una cançó que ens motiva molt i n'hem quedat molt contents", diuen Miquel Gené –teclat–, Roger Domínguez –guitarra i veu– i Francesc Sardà –baix–. Expliquen que la cançó va néixer a l'Ipad d'en Roger mentre jugava amb programes de música. "A mesura que s'anava creant, els diferents fragments anaven encaixant fàcilment", diu.

Land of Coconuts compon principalment en anglès, tot i que també ha tret cançons en català –"Silenci" i "Aquella nit"–. Al seu segon disc també n'hi haurà dues, "Nina de paper" i "Les hores", la versió catalana de "Playtime", tema que dona nom a l'àlbum. En tots dos casos les cançons en català les han guardat per estrenar-les com a senzills a part.

Si es parla d'influències, els barcelonins diuen que aquesta vegada han intentat unificar totes les referències de la banda –hardcore, funk, britpop, electrònica– sota una idea més moderna. "Al primer disc cada cançó et porta a un món diferent, perquè les influències de cada component canvien molt les unes de les altres", aclareixen.



La gravació de l'àlbum va tenir lloc als estudis Medusa el passat mes de maig. El grup ha tingut la col·laboració d'Enric Peinado durant tot el procés, que els ha ajudat a arrodonir temes i trobar el so que buscaven. 

La banda alternativa va néixer l'any 2012 a Barcelona, i després d'una primera maqueta van editar el seu primer àlbum, Mondays' Tales (autoeditat, 2015), amb el qual van visitar diverses ciutats de Catalunya i Espanya. Ara és el torn d'un àlbum més electrònic, que manté però les característiques melodies de veu i la contundència de les guitarres, que els portarà a ciutats com Barcelona, Solsona, Sant Cugat, Madrid i Saragossa.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, land of coconuts, estrenes

COMENTARIS

Fantàstics

Music Addict, 10/01/2018 a les 23:32

M'encanten, els segueixo des que els vaig descobrir a la sala Almo2bar de Barcelona i són brutals!!!!
Espero que anunciïn aviat dates i llocs de la gira!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.