Festivals

Els Amics de les Arts i Andrea Motis als festivals Alta Segarra

Els concerts se celebraran els caps de setmana dels 13 i 14, 20 i 21 i 27 i 28 de juliol a espais emblemàtics de diferents poblacions de l'Alta Segarra

| 13/01/2018 a les 09:25h

Els Amics de les Arts en concert al Canet Rock
Els Amics de les Arts en concert al Canet Rock | Alex Carmona
La tercera edició dels festivals Alta Segarra tindrà la participació d'Els Amics de les Arts presentant Un estrany poder (Sony Music, 2017), Andrea Motis amb Emotional Dance (Impulse!, 2017) i la Simfònica de Cobla i Corda, que amb el concert Tossudament Llach compartirà amb el públic les cançons més emblemàtiques de Lluís Llach. En aquest últim hi col·laboraran les cantants Elena Gadel i Beth Rodergas.

Els concerts tindran lloc en tres espais emblemàtics de l'Alta Segarra. Cada any es busquen indrets de diferents pobles del territori perquè es puguin donar a conèixer, es revalorin i així atreguin turisme de qualitat. 

Com en les dues primeres edicions, el vessant musical s’acompanyarà d’una proposta gastronòmica, ja que durant els concerts els assistents podran fer un tast amb productes de proximitat. 

A la segona edició, més de mil persones van anar a algun dels concerts que van tenir lloc al Bosc del Rentador de Calaf, la Torre de la Manresana dels Prats de Rei i l’Església de Sant Valentí de Sant Martí Sesgueioles.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, alta segarra, andrea motis, Els Amics de les Arts, Festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.