estrena

«Qui n'ha begut» de Mishima, revisitada per Els Amics de les Arts

L'Enderrock de gener regala un disc amb les cançons de Mishima reinterpretades per diferents artistes

| 11/01/2018 a les 07:00h

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Michal Novak
"Qui n’ha begut" és una de les peces més estimades de Mishima. “Aquesta cançó és part de la banda sonora de la nostra vida. L’hem cantat a casa i al cotxe”, diuen Els Amics de les Arts. No són els únics: la cançó és el hit del disc Set tota la vida (Warner / TRIS, 2017), obra indiscutible de la banda barcelonina, que enguany celebra el desè aniversari. A Enderrock ho celebrem com es mereix, i és que durant el mes de gener la revista distribueix el disc Set tota la vida - 10 anys: Tribut a Mishima (EDR Discos, 2018), on un bon grapat d'artistes revisiten les cançons de Mishima.

Mishima sempre ha estat un referent. Ells ja ho saben, no els ho hem amagat mai. Tot i ser un grup amb integrants de personalitat marcada i maneres d’interpretar molt diferents, aconsegueixen un equilibri que els permet moure’s amb facilitat des del passatge més delicat i preciosista fins al més contundent", expliquen Els Amics de les Arts.



Sobre la seva interpretació, comenten: "Estem encantats de versionar ‘Qui n’ha begut’, perquè hem cantat aquest tema moltíssimes vegades a casa i al cotxe. És part de la banda sonora de la nostra vida. Hem intentat ser molt respectuosos amb la melodia i l’harmonia. On la gent trobarà més canvis serà en el joc de les veus que apareixen en segon pla i en el ritme, amb un punt ballable".

A l'àlbum hi han participat una quinzena d’artistes que no s’hi han resistit: des dels clàssics Els Amics de les Arts i Joan Miquel Oliver fins als rockers Mi CapitánSenior i el Cor Brutal Salvatge Cor, passant per les bandes pop MazoniEstúpida Erikah i Gener, les veus de Judit NeddermannMarina Rossell & Xavi Lloses Pol Fuentes & Clara Peya, el punk de Power Burkas, el folk de Joana Gomila o el productor andalús Paco Loco & Muni. Tot plegat, amb la cirereta en directe al Palau de Lætitia Sadier (Stereolab). Què fa d’aquest disc un àlbum tan especial? Un còctel per apaivagar la set que es presentarà de gira aquest 2018.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Els Amics de les Arts, Qui n'ha begut, Mishima

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.