disc

Els Amics de les Arts i Joan Miquel Oliver versionen les millors cançons de Mishima

L'Enderrock de gener regala un disc amb les cançons de la banda reinterpretades per diferents artistes

| 11/01/2018 a les 20:00h

Portada del disc de tribut al «Set tota la vida» de Mishima
Portada del disc de tribut al «Set tota la vida» de Mishima | Enderrock
Set tota la vida (Warner / TRIS, 2017) és una obra cabdal per a Mishima, estimada pel grup, el públic i els músics. Coincidint amb el desè aniversari del disc, Enderrock ha impulsat el Set tota la vida - 10 anys: Tribut a Mishima (EDR Discos, 2018), un disc que es distribueix exclusivament amb el número de gener de la revista i del qual aquesta setmana l'EDR avança dues píndoles: la cançó "Un tros de fang" revisitada per Joan Miquel Oliver i "Qui n'ha begut" a càrrec de Els Amics de les Arts.



“La singular interpretació de Carabén és excel·lent, un passotisme molt semblant a com parla”, explica el músic sobre la cançó. “Són molt bons, i a més amb una feina molt ben feta sense copiar ningú; pop comercial sense caure en tòpics, cosa que realment és un invent", opina Oliver sobre la banda.

Per la seva banda, Els Amics de les Arts expliquen que “Mishima sempre ha estat un referent. Ells ja ho saben, no els ho hem amagat mai. Tot i ser un grup amb integrants de personalitat marcada i maneres d’interpretar molt diferents, aconsegueixen un equilibri que els permet moure’s amb facilitat des del passatge més delicat i preciosista fins al més contundent".



A l'àlbum hi han participat una quinzena d’artistes que no s’hi han resistit: des dels clàssics Els Amics de les Arts i Joan Miquel Oliver fins als rockers Mi CapitánSenior i el Cor Brutal i Salvatge Cor, passant per les bandes pop MazoniEstúpida Erikah i Gener, les veus de Judit NeddermannMarina Rossell & Xavi Lloses i Pol Fuentes & Clara Peya, el punk de Power Burkas, el folk de Joana Gomila o el productor andalús Paco Loco & Muni. Tot plegat, amb la cirereta en directe al Palau de Lætitia Sadier (Stereolab). Què fa d’aquest disc un àlbum tan especial? Un còctel per apaivagar la set que es presentarà de gira aquest 2018.

Arxivat a: Enderrock, Mishima, Set tota la vida, Joan Miquel Oliver, Els Amics de les Arts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.