Festival

El Musica't Badalona posa el punt i final aquest any

L'edició del 2018 serà la darrera, després de 10 anys consecutius portant música en català a Badalona

Cesk Freixas serà l'encarregat de fer l'últim concert, el 17 de febrer

| 14/01/2018 a les 08:37h

Cesk Freixas
Cesk Freixas | Carles Rodríguez
Des del 2009 Badalona ha acollit el Festival Musica't, nascut per oferir una bona programació en directe de música en català, i en una època de l'any en què se celebren pocs festivals i els grups tenen poques oportunitats per donar a conèixer els seus treballs. 

El festival ha anunciat que aquest 2018 se celebrarà per darrera vegada. Es farà amb un concert especial, tant perquè és l'últim, com per celebrar els 10 anys. El 17 de febrer a les 9 del vespre Cesk Freixas tocarà al Teatre Principal de Badalona. 

El de Sant Pere de Riudebitlles pujarà a l'escenari, un cop més, amb Víctor Nin a la guitarra, i per primera vegada presentaran Proposta (DMusical, 2017) a Badalona. 

A través d'un comunicat, els organitzadors han volgut fer una menció especial a tots els grups que van confiar en el festival i que, finalment, han acabat esdevenint artistes de referència, com Maria Arnal i Marcel Bagés, Gossos, Miquel Abras, Obeses, Josep Thió, Nyandú, Pau Vallvé, Bruno Oro, Sanjosex, Roger Mas, Lexu’s Mazoni.

Cada any el Musica't ha adaptat els escenaris i formats a la situació de la indústria musical del moment. Ha col·laborat amb diverses entitats locals i, per això, el festival, que és autogestionat, s'ha pogut allargar 10 anys. Tot i això, no ha acabat de consolidar-se com s'esperava en una ciutat gran com Badalona.

Pots trobar les entrades per al concert de Cesk Freixas i tota la informació al web del festival.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Festivals, cesk freixas, Badalona, musica't

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.