Concert

Esgotades les entrades per a la presentació del disc tribut de «Set tota la vida» de Mishima

Aquest 12 de gener a les 19 h, concert-entrevista de Mishima per commemorar el disc de tribut a l'àlbum "Set tota la vida"

| 12/01/2018 a les 10:09h

David Caraben de Mishima
David Caraben de Mishima | Michal Novak
Mishima són els protagonistes de la contraportada de l'Enderrock de gener. Carabén i companyia celebren els 10 anys d'un dels seus discos més especials, Set tota la vida (Sones, 2007), que commemorem amb un disc de versions que complementa la revista: Set tota la vida – 10 anys. Tribut a Mishima (EDR Discos, 2018). Per presentar el disc, aquest divendres 12 de gener a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm celebrarem un Enderrock Sona molt especial.

La cita serà una entrevista-concert on intervindran els membres de la banda més un dels artistes que els ha versionat en aquest disc editat per Enderrock. Encara no se sap quin serà aquest nom convidat, però els candidats són 15: Judit Neddermann, Mi Capitán, Mazoni, Marina Rossell i Xavi Lloses, Els Amics de les Arts, Estúpida Erikah, Senior i el Cor Brutal, Joan Miquel Oliver, Salvatge Cor, Gener, Paco Loco, Power Burkas, Clara Peya, Pol Fuentes o Joana Gomila. Tots ells participen en aquest disc que ja es pot aconsgeuir amb la revista de gener. 

Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona de divendres 12 de gener, només cal que omplis aquest formulari. L'acte començarà a les 19 h, però les portes de l'Antiga Fàbrica Damm estaran obertes a partir de les 18.45 h.

Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, Mishima, Antiga Fàbrica Estrella Damm, concert

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.