estrena

Joana Gomila també s'atreveix a versionar Mishima

L'artista balear sorprèn amb una curosa interpretació del tema «D'un costat del carrer» al disc de tribut a la banda

| 19/01/2018 a les 13:30h

Joana Gomila
Joana Gomila | Ian Waelder
Aquesta setmana EDR Balears presenta una nova píndola de Set tota la vida - 10 anys: Tribut a Mishima (EDR Discos, 2018), un disc d'homenatge a la banda impulsat per Enderrock que es distribueix exclusivament amb el número de gener de la revista. Si la setmana passada ja es podien escoltar les versions a càrrec de Joan Miquel Oliver i Els Amics de les Arts, ara és el torn de Joana Gomila interpretant "D'un costat del carrer".



"He quedat totalment encarinyada de la melodia de la cançó que m’ha tocat versionar, no me la puc treure del cap!", explica la música. Al principi tenia clar que la part on diu ‘i sóc només jo qui de tots els balcons ha vist la Flora passar’ havia de tenir una volada per aturar la realitat. Són aquests moments de la quotidianitat, quan, encara que tot continuï, som capaços de parar el món uns segons i sentir-nos protagonistes de la nostra vida, perquè ens donen sentit. Vaig cercar uns acords diferents i vàrem fer provatures amb Àlex Reviriego (contrabaix) i Laia Vallès (teclats), i crec que ja ho vàrem trobar."

A l'àlbum hi han participat una quinzena d’artistes que no s’hi han resistit: des dels clàssics Els Amics de les Arts i Joan Miquel Oliver fins als rockers Mi CapitánSenior i el Cor Brutal i Salvatge Cor, passant per les bandes pop MazoniEstúpida Erikah i Gener, les veus de Judit NeddermannMarina Rossell & Xavi Lloses i Pol Fuentes & Clara Peya, el punk de Power Burkas, el folk de Joana Gomila o el productor andalús Paco Loco & Muni. Tot plegat, amb la cirereta en directe al Palau de Lætitia Sadier (Stereolab).

Arxivat a: Enderrock, Joana Gomila, Mishima, Tribut a Mishima, Set tota la vida

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.