Actualitat

Les Cases de la Música obren la convocatòria de programes de suport a músics emergents

S’ofereixen ajudes per a enregistraments en estudi, producció de directes, creació de càpsules audiovisuals i la participació al MMVV i la Fira Mediterrània de Manresa

| 20/01/2018 a les 11:53h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Les Cases de la Música obren la convocatòria de programes de suport a la creació musical per a músics i formacions emergents. S’ofereixen ajudes per a enregistraments en estudi, producció de directes i la creació de càpsules audiovisuals per crear materials i continguts audiovisuals d'alta qualitat per compartir i promocionar-se.

A més, també s'ofereix participar en els escenaris Casa de la Música al Mercat de Música Viva de Vic i la Fira Mediterrània de Manresa, amb la finalitat de donar a conèixer el seu producte als agents musicals presents.


Després de 10 anys d’experiència, i com ja va passar l'any passat, les Cases de la Música de Mataró, el Gironès, L'Hospitalet, Manresa i Terrassa s’han unificat criteris i formats concedint ajudes de creació a músics i formacions musicals de Catalunya.
 
A l'hora de seleccionar propostes es valoraran sobretot l'interès de la proposta presentada pel grup, el seu caràcter emergent i la proximitat territorial a l'àrea d'actuació de les Cases de la Música. Valorarà les propostes un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat seu de Casa de la Música i per l'equip gestor de Cases de la Música. La convocatòria s'obrirà el dia 1 de febrer i hi haurà temps fins al 6 de març de per presentar-hi propostes.

Pots trobar tota la informació referent a les ajudes al web de Casa de la Música. El dia 8 de març s'anunciaran a través del web les propostes que han estat seleccionades. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Mercat de Música Viva de Vic, Mercat Música Viva de Vic, cases de la música, MMVV

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.