Estrena

Estrenem el nou videoclip d'Ian Sala, dedicat als que estimen els animals

Es tracta del primer avançament de l'àlbum que veurà la llum el 23 de febrer

| 23/01/2018 a les 09:00h

Ian Sala
Ian Sala | Nur Casadevall
Estrenem el videoclip de la cançó "Somni causat pel vol d'un elefant al voltant d'un estel fugaç", el primer de 4 fustes (Satélite K, 2018), el nou àlbum del cantautor Ian Sala. El tercer treball de l'artista es presenta sota el nom de Ian Sala i Els Efectes Secundaris, que són els multiinstrumentistes Santi Careta i Marcel·lí Bayer. 

El rosinc és un músic arrelat al folk country, una gran influència per a les seves cançons. L'empordanès d'ànima lliure s'inspira en l'actitud dels anys seixanta: fer molt amb molt poc. El vídeo està format per imatges d'arxiu del videoclip de "Dark Side of the Moon" de Chris Staples, del National Geographic i de Blue Planet l & ll (BBC), i diu que el dedica a tothom que estima els animals i les plantes.  



Ian Sala va estrenar-se el 2014 amb el seu EP Debut i la seva participació al Sona9, on va quedar semifinalista. El seu segon treball va ser De Can Brigola (Autoeditat, 2015). 4 fustes ha estat produït per Santi Careta i veurà la llum el 23 de febrer. Durant la seva trajectòria professional ha actuat arreu del territori català, com per exemple al Mercat de Música Viva de Vic, a més de guanyar premis com el Concurs de Cançó de Salitja i el setzè Concurs de cantautors d'Horta Guinardó. 

El concert de presentació de l'àlbum serà a Barcelona el dia 22 de març al Harlem Jazz Club, dins el programa del Barnasants. Pots consultar les dates i adquirir entrades al web de l'artista.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrenes, ian sala

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.