estrena

Bandera roja a la trinxera d'Ebri Knight

Estrenem en exclusiva dues cançons del nou disc de la banda, «Rosa de foc» i «Mai més»

Estrenem el nou clip de Buhos, «Volcans»

| 22/01/2018 a les 11:15h

La banda presentarà 'Guerrilla' el 2 de febrer
La banda presentarà 'Guerrilla' el 2 de febrer | Arxiu del grup
S'apaga el Foc! (autoeditat, 2015), però l'espurna continua ben encesa. Aquest divendres 2 de febrer, Ebri Knight presentaran el seu proper treball, Guerrilla (Maldito Records, 2018), un cant a la revolta, el moviment obrer i la solidaritat entre els pobles. A Enderrock.cat estrenem dos nous avançaments de l'àlbum, "Rosa de foc" i "Mai més", amb els quals la banda barcelonina continua fent camí amb lletres combatives i sons contundents, sense abandonar l'esperit folk que els identifica.

"'Rosa de foc' és un homenatge a Barcelona, la ciutat obrera en peu de guerra, indomable, que no es deixa trepitjar", explica la banda. "És una carta d'amor a la memòria de l'estiu de 1909, la història de la Canadenca, dels carrers que van esclafar el feixisme el juliol del 36, de les barraques, de l'orgull de classe." Una cançó que parla d'una ciutat tan bonica com rebel i que aquest octubre ha viscut la seva pròpia revolta.



En una línia similar, "'Mai més' és un poema antifeixista. La lletra, que va escriure la nostra amiga Laia Alsina, ens parla de les arrels, el bosc, la vida, contra l'amenaça d'un món gris que no hem de deixar vèncer", diuen Ebri Knight. "Una declaració d'intencions fresca i clara: mai més, enlloc, contra ningú", sentencien.



Guerrilla ha estat produït per Ebri Knight, enregistrat i mesclat a l’estudi La Bedoble de Terrassa per Marc Bòria i Oriol Bacardit i masteritzat a l’estudi Crossfade de València per Enrique Soriano.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Rosa de foc, Guerrilla, Ebri Knight, Mai més, estrena

COMENTARIS

Animat

Quim Rabella, 22/01/2018 a les 15:56

Molt content amb els avançaments, no m’han decebut gens. Amb ganes de que surti el disc sencer. Si m’he de quedar amb alguna, em quedo amb Guerrilla.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.