Premis Enderrock 2018

Judit Neddermann, Els Catarres i El Petit de Cal Eril actuaran a la gala dels Premis Enderrock 2018

També ho faran Roba Estesa, Ferran Palau, La Pegatina, Mishima i Roger Mas i Núria Graham

A la cerimònia del dia 8 de març tots aquests artistes presentaran noves cançons

La Tresca i la Verdesca, millor disc per al públic familiar segons la crítica dels Premis Enderrock

| 24/01/2018 a les 16:00h

Judit Neddermann presentarà cançons del seu nou disc en exclusiva
Judit Neddermann presentarà cançons del seu nou disc en exclusiva | Michal Novak
La vintena gala dels premis Enderrock portarà una llista d'actuacions a l'alçada de la direcció escènica, que anirà a càrrec de Josep Maria Mestres i Ignasi Camprodon, i dels presentadors, que tornaran a ser els còmics Fel Faixedas i Carles Xuriguera. A l'Auditori de Girona el 8 de març s'hi podrà veure una desena d'actuacions en directe, moltes de les quals en estrena absoluta de nou material.

De moment, els artistes confirmats són Els Catarres, Judit NeddermannRoba EstesaEl Petit de Cal Eril, Ferran Palau, La Pegatina Roger Mas i Núria Graham. Aquesta última combinació solsonina-vigatana compartirà escenari cantant en exclusiva una cançó del nou disc de Mas, Parnàs (Bankrobber, 2018), on col·labora Graham. També actuaran els autors del millor disc de l'any segons la crítica: Mishima tocaran algun dels temes d'Ara i res (Warner, 2017).

A més d’aquestes actuacions que s’han fet públiques en el decurs de la roda de premsa celebrada aquest matí a Girona, els Premis Enderrock 2018 tindran altres sorpreses a l'escenari, que s’aniran revelant des d'ara i fins al 8 de març. Les entrades per assistir a la gala ja estan a la venda a un preu de 10 euros.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock, Els Catarres, Roba Estesa, La Pegatina, Ferran Palau, El Petit de Cal Eril, Roger Mas, Núria Graham, Judit Neddermann, Mishima, Premis Enderrock 2018

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.