Actualitat

El Tradicionàrius mescla gastronomia illenca i música als Foguerons

Aquest dijous se celebra un dels actes tradicionals del certamen folk amb menjar balear i una glosada oberta

Tres dècades de Tradicionàrius

| 25/01/2018 a les 12:27h

Pere Tapias presentant un dels Foguerons
Pere Tapias presentant un dels Foguerons | Tradicionàrius
El Tradicionàrius no és només música, la gastronomia sempre s'ha volgut vincular amb la programació del Centre Artesà de Gràcia. Una de les activitats que no falten mai en les edicions del certamen folk és la nit de tast i glosa batejada com a Foguerons. Al Bar del CAT, avui dijous 25 hi haurà una oportunitat única per afartar-se del menjar de les Illes.

Mateu Xurí conduirà aquesta "Oda a la sobrassada" –on també es podran degustar els botifarrons o el camallot–, i diversos cantadors de les Balears i el Principat com Maribel Servera, Catalina Canyelles, els glosadors de Cor de Carxofa i el mateix Xurí faran una glosada oberta. Pere Tàpias va ser molts anys l'encarregat d'obrir la nit, i aquest any la nit dels Foguerons anirà dedicada al músic i gastrònom que ens va deixar aquest passat 2017.

Per apuntar a l'agenda, aquest dijous 25 de gener a les 20 h al Bar del CAT i d'assistència gratuïta.



 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Foguerons, CAT, Tradicionàrius, actualitat, Gràcia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.