Estrena

Tots els punts de vista de Mim a «Els últims cigarrets»

Estrenem el videoclip d'un dels temes del debut de la banda, on col·labora Carles Caselles de Smoking Souls

| 06/02/2018 a les 13:05h

Mim
Mim | Marc Prades
Espècies (Coopula, 2017) és el primer EP dels seniencs Mim. A Enderrock.cat estrenem el videoclip d'"Els últims cigarrets", una de les cinc cançons que el formen. Hi col·labora Carles Caselles, cantant del grup valencià Smoking Souls

"Amb el primer EP volem transmetre que cada persona és diferent i, per tant, hi pot haver molts punts de vista d'una mateixa situació. Nosaltres intentem trobar la relació entre aquests punts de vista tan diferents", explica el cantant Rafa Gallardo, "en concret, a 'Els últims cigarrets', parlem del somni d'algú que persegueix una cosa i és capaç fins i tot d'imaginar-se un fantasma d'allò que més vol." 

La banda és fan de Smoking Souls des de sempre. "Per algun motiu, van acabar escoltant la nostra música i ens van proposar ells mateixos que els acompanyéssim al concert de presentació del seu últim disc", explica Pau Ortiz, guitarrista de Mim. D'allà va sorgir una amistat que va fer possible que Caselles col·laborés tant en la cançó com al videoclip d'"Els últims cigarrets". 



Ortiz explica que tenen previst treure un senzill cap al maig, i a l'estiu voldrien tornar a gravar un EP. També explica que a la Sénia hi ha molta cultura musical: "Tots portem tocant des de petits, i va coincidir que tots quatre volíem un grup que ens agradés per poder tirar-lo endavant". D'aquesta manera va néixer la banda.

Mim són Rafa Gallardo a la veu, Àlex Huguet al baix, Cristian Pepió a la bateria i Pau Ortiz a la guitarra. Espècies ha estat produït per Mark Dasousa i enregistrat a Atomic Studio. De moment han confirmat concerts a Tavernes de la Valldigna, al Nules Sona i al Séniafest. També han anunciat que el 6 d'abril acompanyaran Smoking Souls a la sala Bóveda. Pots consultar totes les dates a les xarxes socials del grup.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, MIM, estrenes, smoking souls, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.