Estrena

«Res», el segon tast del nou disc de Ferran Palau

El tercer disc del collbatoní es dirà 'Blanc' i es podrà escoltar sencer el 9 de febrer

L'actualitat musical en 5 videoclips

| 30/01/2018 a les 12:00h

Ferran Palau
Ferran Palau | Martina Matencio
Un dels retorns més esperats d'aquest 2018 és el de Ferran Palau amb el seu projecte en solitari de pop metafísic. El de Collbató està començant a desgranar les cançons de Blanc (Halley Records, 2018). La setmana passada ho feia amb un videoclip que desprenia amor, i avui hi torna amb una nova cançó que estrenem a Enderrock.cat en exclusiva.



"Res" és una de les cançons que segueixen el camí de Santa Ferida (Halley Records, 2015). Aparentment sembla que Palau ha trobat la fórmula, i ell ho explica així: "Cada disc té una connexió amb un moment determinat de la vida d’un músic, i aquell va tenir el seu, però com que jo tampoc he canviat gaire de l’un a l’altre, Blanc en segueix el fil. Sí que té coses diferents, però no a primera vista: si el vas escoltant hi trobes paisatges que són diferents".

La cançó que estrenem sembla projectada cap al no-res, una aturada del temps en dos minuts que s'ajuda amb la veu de la seva parella Louise Sansom, que també canta a Anímic. Sobre el paper que Sansom ha jugat en aquest disc i en tota l'obra artística de Ferran Palau, ell en destaca: "La Louise és la meva musa, la meva font d’inspiració. Moltes cançons o frases les provoca d’alguna manera ella. També el meu fill Leo, els meus pares, els meus amics, però sobretot la Louise perquè és la persona amb qui comparteixo més la vida".

Les 10 cançons del disc es publicaran el 9 de febrer, quan ja es podrà comprar en format físic. La presentació oficial serà en el marc del festival Curtcircuit a la sala Apolo de Barcelona el dia 22 de març. El Petit de Cal Eril, que ha col·laborat un altre cop amb el seu amic tocant la bateria a Blanc, també presentarà el seu nou treball el mateix dia. Veurem quina és la nova formació de Ferran Palau; és una incògnita si Jordi Matas, el productor dels dos últims discos del collbatoní, hi continuarà tocant la guitarra.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Ferran Palau, Res, Blanc, estrenes, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.