Estrena

Ja es pot escoltar el nou disc de Strombers a les plataformes digitals

A l'àlbum hi han col·laborat Txarango i La Pegatina

La presentació del disc es farà el 4 de maig a la sala Apolo

Strombers dedica el seu nou tema al poble català

| 26/01/2018 a les 13:10h

Strombers
Strombers | Arxiu de l'artista
Stromberland (Panda Artist, 2018) és el nom del vuitè àlbum dels cardonins Strombers, i des d'avui ja està disponible a Spotify. En format físic sortirà a la venda el 16 de febrer.  

La banda, considerada un clàssic de les festes majors catalanes, vol reivindicar amb el disc la sensibilitat dels artistes de música festiva. Enderrock.cat va estrenar "Poble català", el primer avançament del disc. Ferran Gallart, cantant del grup, va explicar: "Nosaltres no podem deixar de fer festa i humor, però alhora ens sentim obligats a dir coses importants". 

Gallart va explicar també: "Estem molt il·lusionats amb la sortida del disc, i tenim moltes ganes d’expandir-nos i ser més professionals. Arriba un bon moment per a Strombers. Anem a Holanda i sembla que ben aviat podrem anar a Mèxic". Ja està confirmat que visitaran Amsterdam, Reus, Cerdanyola, Madrid i Saragossa, entre altres ciutats. 

Strombers va néixer l'any 1998, i actualment formen la banda Àngel Abad a la bateria, Carles Ratera al baix, Carles Serra a la guitarra, Toni Company als teclats i acordió, Ferran Suñé al saxo i Ferran Gallart a la veu. 

El disc, com sempre, inclou temes en català i castellà. Aquesta vegada hi han col·laborat Txarango i La Pegatina. El grup farà el concert d'inici de gira el 4 de maig a la sala Apolo de Barcelona. En pots trobar més informació al web de la banda
 
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, strombers, estrenes, nou disc

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.