Estrena

La trilogia d'El Petit de Cal Eril es tanca amb un videoclip amb «cameos» estel·lars

Estrenem el clip de "Les lletres no fan les paraules" que clou el tercer i últim bloc del disc

L'àlbum sencer es podrà escoltar a partir del 2 de febrer

L'actualitat musical en 5 videoclips

| 29/01/2018 a les 13:30h

El Petit de Cal Eril estrena el videoclip de  «Les lletres no fan les paraules»
El Petit de Cal Eril estrena el videoclip de «Les lletres no fan les paraules» | Juan Miguel Morales
L'enginy de Joan Pons no té límits. L'experiència que li han donat els 5 discos de trajectòria ascendent fets fins ara li ha servit perquè en el sisè s'empesqui una fórmula geomètrica (concretament triangular) que ens té a tots amb l'ai al cor cada cop que estrena cançó i videoclip.

A Enderrock tenim el plaer d'estrenar el tercer i últim videoclip de la trilogia. Des de fa dues setmanes El Petit de Cal Eril ha anat presentant els dos videoclips i els dos EPs que suposaven dues terceres parts del disc △ (Bankrobber, 2018). Amb el vídeo d'avui d'alguna manera es tanca simbòlicament l'equilàter. Oficialment, però, serà el dia 2 de febrer quan es podrà escoltar el disc sencer. Ja falta menys!


El clip de "Les lletres no fan les paraules" ha estat dirigit (com la resta de la trilogia de vídeos) per Artur Tort (teclista de la banda), Marc Cuscó i Marc Roca i el guió ha anat a càrrec de Martí Sales. En aquesta tercera part, el nombre de col·laboracions estel·lars puja, a més dels membres de la banda també hi trobem les incursions de Lluís Gavaldà, el mateix Sales i Quim Gomà, altrament conegut com a Dofí Malalt

Sobre els misteris i preguntes que poden soscitar els videoclips i les mateixes cançons, Joan Pons podria aclarir-los amb aquesta resposta que dona a l'entrevista a l'Enderrock de gener: "En tots els seus factors és un disc molt espontani. Les cançons no les vaig escriure fins dos o tres dies abans de gravar-les. I no només això, sinó que després enllestíem els temes en un dia, fent que no ens paréssim a donar voltes als detalls. En una gravació normal no m'hauria arriscat a anar tan verd a un estudi, tot i que probablement aquesta és la manera més pura de treballar en un àlbum. Sí, definitivament, és el meu disc més fresc, espontani i fàcil d'escoltar".

La primera cita amb El Petit de Cal Eril la teniu al festival Curtcircuit, el proper 22 de març a la sala Apolo. Acompanyat de Ferran Palau, que també presentarà disc, la banda consolidada gràcies a l'àlbum La força (Bankrobber, 2016) mostrarà com sonen les noves cançons amniòtiques en directe.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Dofí Malalt, Lluís Gavaldà, videoclip, estrena, El Petit de Cal Eril, Martí Sales

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.