Actualitat

Catalunya també estima Tom Petty

S'està preparant un homenatge al rocker ros de Miami el proper 7 de març a la sala [2] de l'Apolo

Músics com Dani Nel·lo, Joana Serrat o Xarim Aresté hi participaran

| 31/01/2018 a les 16:32h

Tom Petty va morir el 2 d'octubre del 2017 a l'edat de 66 anys
Tom Petty va morir el 2 d'octubre del 2017 a l'edat de 66 anys | commons
La baixa de Tom Petty l'octubre passat va ser una de les més traumàtiques del 2017. Eclipsada pels fets de l'1 d'octubre (el músic de Florida va morir el dia 2), la notícia de la seva mort potser va passar desapercebuda i no es va parlar prou del llegat rocker que deixava el líder de The Heartbreakers als 66 anys.

Hi ha millor manera de resoldre aquesta injustícia mediàtica que tocant les seves cançons en directe en un concert d'homenatge? Produccions Acaraperro, Rocksound Bar, Ruta 66 i Mondosonoro han organitzat per al proper 7 de març una nit màgica per als fans de Petty. La sala [2] de l'Apolo acollirà l'Homenatge a Tom Petty amb tot d'artistes que l'admiraven i que tocaran les cançons més conegudes de les seves quatre dècades de trajectòria. 

La llista de confirmats és llarga, i no hi són tots, encara queden sorpreses. De moment se sap que pujaran a l'escenari Josele Santiago (Los Enemigos), Dani Nel·lo (Los Mambo Jambo), Ricky Gil (Brighton 64), Joana Serrat, Xarim Aresté, Jonathan Herrero (A Contra Blues), Marta Delmont, Omar The Sidney Kid (The Midnight Travellers), Andy Tornado (Santos), Sergio Martos (Schizophrenic Spacers), Augie Burr (Velvet Candles), Javier Molina (Delanada), Edu Rocket (Dirty Rockets), Quique Antonio (Surfin 'Burritos), Aurelio Morata (Los Rebeldes, Aurelio y Los Vagabundos), Carlos Cros, Esteban García (Vete Vete), James Vieco (Saturna, Tears in Rain), Jofre Bardagí (Glaucs, Nut), Víctor Partido (Partido), Joe Traveller (Midnight Travellers) i Vidal Soler (Copa Lotus, Joana Serrat). La banda base que acompanyarà tots aquests músics serà Masclans.

Els diners de les entrades –que ja es poden adquirir a un preu de 10 euros, i a taquilla costaran 12 euros– aniran destinats al projecte de beques infantils de Fundesplai perquè nens i nenes de famílies en situació de vulnerabilitat econòmica puguin gaudir d'unes colònies, campaments o activitats estivals. Veurem com va l'homenatge català a Tom Petty. Al seu estat natal el concert d'homenatge va reunir 90.000 persones i moltes estrelles del rock que van interpretar cançons com "I Wont Back Down". 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Tom Petty, homenatge, sala Apolo, concert, Dani Nel·lo, Joana Serrat, Xarim Aresté, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.