Revista

Judit Neddermann protagonitza la revista Enderrock de febrer

L'Enderrock 271 també inclou entrevistes a Strombers, Ferran Palau, Bemba Saoco i Maria del Mar Bonet

La revista d'aquest mes regala el llibre-disc 'Mans manetes' amb cançons tradicionals catalanes i de l'Alguer

| 01/02/2018 a les 09:30h

Portada de la revista número 271 d'Enderrock
Portada de la revista número 271 d'Enderrock | Michal Novalk

En els darrers temps, Judit Neddermann s'ha revelat definitivament com una gran artista de veu prodigiosa, amb un somriure d’orella a orella i encomanadissa de sentiments i naturalitat. Aquest mes la revista Enderrock dedica la portada i una entrevista en profunditat a la maresmenca, que aquest mes treu el seu tercer àlbum en solitari, Nua (Satélite K, 2018).

L'altra cara protagonista de la revista d'aquest mes és Maria del Mar Bonet, a qui la revista dedica un suplement especial per repassar els seus 50 anys als escenaris amb una minuciosa entrevista de Jordi Bianciotto. Dins les pàgines del número 271 també hi trobem entrevistes a Ferran Palau, Jordi Lanuza, Koers, Pirat's Sound Sistema, Bemba Saoco, Strombers o Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra', tots amb nous treballs sota al braç.

El llibre-disc Mans manetes (Plataforma per la Llengua, 2018) que es regala amb l'Enderrock de febrer va adreçat a un públic familiar, amb temes populars catalans i tradicionals algueresos. Els directors artístics del projecte han estat Marc Serrats Claudio Gabriel Sanna. El disc que s'adjunta amb la revista és un EP promocional amb 6 cançons del total de 22 temes que té l'original. 

En format més breu també hi apareixen noms que estan d'actualitat com Guiem Soldevila, Kitsch a la Cova, Halldor Mar (a la secció '4 acords'), Juanjo Bosk The Crab Apples. A la secció 'Acords i desacords' opinen Anna Roig i Josep Martín, a 'Tal dia farà un any' es recorden els 25 anys d'"Els Segadors" com a himne oficial, i a més s'estrena la secció 'Vins i cançons' amb una entrevista compartida entre un artista i el propietari d'un celler català. Aquest mes Rusó Sala va al celler Vinyes dels Aspres a Cantallops i Miquel Abras visita el celler Mas Lluna de Garriguella.

A més d'aquests continguts no poden faltar la clàssica selecció de fotos de 'Rockviu', la ressenya del mes a càrrec de Jordi Bianciotto i la resta de ressenyes de discos, la secció 'Herois particulars' (aquest mes amb Joana Serrat parlant d'un dels seus discos predilectes) o la del 'Backstage' de Míriam Cano, on es repassen els anys de la sala Stroika de Manresa. 

Portada de la revista número 271 d'Enderrock

Arxivat a: Enderrock, revista, Judit Neddermann, Enderrock 271

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.