Festivals

Buhos, VaDeBo i Sense Sal són les primeres confirmacions de l'Acampada Jove

El festival organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) se celebrarà del 19 al 21 de juliol a Montblanc

Els concerts de dijous a l'Acampada Jove de Montblanc

| 01/02/2018 a les 10:39h

Guillem Solé de Buhos
Guillem Solé de Buhos | Michal Novak
L'Acampada Jove va anunciar aquest dimecres a la tarda a través de les xarxes socials els tres primers grups confirmats per a l'edició 2018. Buhos, VaDeBo i Sense Sal formaran part de cartell de la vint-i-dosena Acampada. Amb aquest anunci l'organització ha posat a la venda les primeres entrades per al festival, a 35 euros els tres dies. El preu dels tiquets aquest any s'ha rebaixat, i el motiu, tal com diu el director del festival, Pau Morales, és "l'esforç de l'organització per fer més assequible el festival a tots els i les joves". 

És el quart any consecutiu que Buhos torna a Montblanc, aquesta vegada per presentar-hi el seu últim treball, La gran vida (Música Global, 2018). Pel que fa als valencians VaDeBo, hi presentaran les cançons plenes de lluita i compromís social del seu últim disc, que ha de sortir ben aviat. Els terrassencs Sense Sal tornaran a l'Acampada Jove carregats d'energia per fer gala de les cançons de Només tenim la veu (Música Global, 2017).

Històricament l'Acampada Jove s'ha celebrat a Arbúcies (del 1996 al 2004), a Sant Celoni (del 2005 al 2008), i a partir del 2008 a Montblanc. Des del principi les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalaunya (les JERC) han estat qui ha impulsat la iniciativa musical i políticofestiva. Aquest any el festival se celebrarà del 19 al 21 de juliol.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Montblanc, actualitat, festivals, Sense Sal, VaDeBo, Buhos, Acampada Jove

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.