estrena

Estrenem dues cançons del nou disc de Segonamà, «Respira»

Ja pots escoltar dos avançaments del grup, «Crida» (amb Txarango) i «S'apaga el carrer»

Marcel Lázara i Júlia Arrey estrenen projecte, cançó i videoclip

| 07/02/2018 a les 12:00h

Segonamà
Segonamà | Gerard Cardona
Els tarragonins Segonamà fan el pas cap a la publicació del seu segon disc avançant-ne dues cançons en exclusiva a Enderrock.cat: "Crida", juntament amb Alguer Miguel, cantant de Txarango, i "S'apaga el carrer". La diversitat musical que els caracteritza des de sempre continua present al nou treball, Respira (autoeditat, 2018), que es publicarà el divendres 9 de febrer i explica vivències ben arrelades en la quotidianitat del grup.

"Crida", on col·labora el cantant de Txarango, "és una cançó festiva i amb un missatge d’amor propi i individual que trenca una mica amb el concepte d’amor idíl·lic i de mitja taronja", explica el grup. "És genial tenir aquestes sensacions ,però de vegades cal buscar-se a un mateix i intentar-se conèixer per poder avançar i ser feliç", reflexiona el grup; una qüestió que sovint passem per alt i que han volgut recordar en aquest tema. "Hem jugat amb els ritmes càlids propis de la cúmbia i la salsa llatina", diuen.



L'altra cançó que avancem en exclusiva és la balada "S'apaga el carrer", tema que va "d’aquell moment d’angoixa que ens convida a sortir de la zona de confort, abandonant la rutina i llançant-se a la incertesa". La banda reconeix que "tots ens hem trobat davant situacions que sabem que ens poden conduir a canviar la nostra vida", i és per això que "la tornada de la cançó ens recorda aquell instant precís que ens fa prendre aquest tipus de decisions". A la cançó recorren a una sonoritat subtil i electrònica, que s'apropa a un estil més pop que el que el grup ens té acostumats.



A més de la col·laboració d'Alguer Miquel, al nou disc hi participen també Che Sudaka i Doctor Prats en dues cançons. L'àlbum va ser enregistrat i mesclat als estudis Can Perdaler (Artés) durant la passada tardor, de la mà de David Rosell.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Segonamà, estrena, Txarango

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.