festivals

El festival Ítaca celebrarà Sant Joan amb Txarango, Che Sudaka i Ebri Knight

La cita de l'Estartit revela els noms dels artistes que donaran la benvinguda a l'estiu

| 08/02/2018 a les 10:00h

Txarango i l'equip del Clownia
Txarango i l'equip del Clownia | Xavier Mercadé
El Festival Ítaca, Cultura i Acció ha anunciat avui els grups que hi actuaran a la sisena edició, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de juny a l’Estartit. La cita empordanesa reunirà en dues nits consecutives grups de l'altura de Txarango​, Che Sudaka​, Doctor Krápula i DJ Karlixx (el divendres 22) i Ebri Knight​Germà Negre​, Pachawa Sound​, Koers i DJ Gambeat Radio Bemba Sound System (el dissabte 23).

Tots ells formen part d'un cartell per gaudir de les dues nits festives del cap de setmana de Sant Joan, que tindran lloc a la plaça de la Llevantina, a tocar del mar. La iniciativa està organitzada per la productora gironina Link Produccions, l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de l’Estartit i Massís del Montgrí Produccions Artístiques.

Càmping, entrades i activitats
Un any més, el festival ofereix als assistents de l'Ítaca Sant Joan zona de càmping al mateix municipi del Baix Empordà. Els usuaris podran quedar-se a dormir al Càmping Castell Montgrí, situat a uns quinze minuts a peu de la zona de concerts.

A més, a través de l’Estació Nàutica Estartit - Illes Medes, el festival oferirà preus especials per a diverses activitats nàutiques, com ara caiac o submarinisme, així com descomptes en el lloguer d’apartaments i habitacions d’hotel del municipi.
 
Avui es posen a la venda al web d’Ítaca les entrades per als dos dies de concerts i diverses opcions d’abonaments.
Arxivat a: Enderrock, festivals, festival Itaca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.