festivals

Joan Dausà, Txarango, La Pegatina i Roba Estesa al festival Strenes

Ja se sap el cartell sencer del festival gironí

| 08/02/2018 a les 13:00h

Joan Dausà
Joan Dausà | Noemi Elías
Avui s'ha donat a conèixer el cartell complet de l'Strenes, festival per exel·lència de la primavera gironina. La cita tindrà lloc del 24 de març –dia en què s'inaugurarà amb un concert sorpresa– al 30 d'abril, amb un tancament molt esperat a càrrec de Joan Dausà. Entremig hi passaran més de 40 propostes musicals totalment noves, d'artistes que estrenaran els seus treballs més recents.

El grup que justament va inaugurar el festival a la passada edició, Txarango, presentarà aquesta vegada un nou espectacle emmarcat en una gira que tot just estrena. Les Escales de la Catedral seran un escenari amb encant per acompanyar les noves tonades de La Pegatina, que també rebran una Maria del Mar Bonet que porta més de mig segle als escenaris, un altre clàssic com Quimi Portet, la guitarra de Ramon Mirabet i un Enric Montefusco que ha promès cançons noves.

Altres artistes que no es perdran la cita són Gertrudis, Fundación Tony ManeroJudit Neddermann, Los Sírex, Roger MasXavi Sarrià, El Petit de Cal Eril, Projecte MutJoanjo Bosk, Luz Casal, DyangoLa iaia, Xarim Aresté i dos espectacles per al públic familiar, els de Macedònia i El Pot Petit.
 

Roba Estesa. Foto: Sara Estalella



Artistes internacionals i apostes de futur
Morcheeba és un dels grups més populars del trip-hop internacional, i també es podrà gaudir de la seva llegenda en el marc del festival. La cita també tindrà una secció que aposta per la música de futur, amb Paula Valls, Roba EstesaAuxili i Sense Sal.

Descobertes i talent gironí
Pupil·les i Mostassa són dues bandes que s'emmarquen en la secció de concerts per descobrir. Enguany, a més, s'hi incorpora un nou espai per al talent gironí, que portarà Carmen 113Caritat HumanaNorth State, Pau Blanc i Sara Terraza als escenaris. Les entrades ja estan a la venda al web del festival.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festival Strenes, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.