Actualitat

La Pegatina avança dues cançons del seu nou disc, «Ahora o nunca»

«La tempestad» i «Y volar» tenen les col·laboracions de Eva Amaral i de Los Caligaris

També s'han estrenat els videoclips de les dues cançons

| 09/02/2018 a les 15:00h

Fotograma del nou videoclip de La Pegatina amb la col·laboració d'Amaral
Fotograma del nou videoclip de La Pegatina amb la col·laboració d'Amaral
Per aquesta primavera s'espera el retorn d'un dels grups més festius i massius de Catalunya: La Pegatina tornen amb el seu sisè disc. Per anar obrint boca, aquest divendres han estrenat dues cançons amb els seus respectius videoclips de l'àlbum que durà el nom de Ahora o nunca (DRO, Warner, 2018). 

"La tempestad" és una cançó que té la col·laboració d'Eva Amaral, coneguda com a Amaral, i un videoclip realitzat per l'artista Lyona Ivanova, que ja ha participat en clips de músics com Love of Lesbian, The New Raemon, Lory Meyers o Carlos Sadness. El segon tema és el merengue-reggae "Y volar", on participa la banda argentina Los Cagliaris i que s'ha fet públic aquesta tarda. El vídeo amb les lletres ha anat a càrrec de Ladiëresis.





Ahora o nunca servirà com a emblema dels 15 anys de la banda i ha estat produït pel sol·licitat productor Rafa Arcaute (Calle 13, Andrés Calamaro, Diego Torres o Residente). La banda descriu la gestació d'aquest nou àlbum com la "materialització dels somnis i una revolució interior que surt a l'exterior". Les primeres dates de la gira de presentació ja estan tancades i els portaran, a més de Catalunya i tota la península, a la Gran Bretanya, França, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Mèxic i Austràlia.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Ahora o nunca, La Pegatina, disc

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.