premis enderrock

Últim dia per votar a la segona volta de la votació popular dels Premis Enderrock

Fins aquest diumenge 11 de febrer teniu temps per votar els candidats a guanyar els guardons populars

Txarango ha estat el grup més votat a la primera volta i té 7 nominacions, i el segueixen Els Amics de les Arts, Blaumut i Zoo amb 5 nominacions

| 11/02/2018 a les 10:00h

Premis Enderrock
Premis Enderrock | Xavier Mercadé
Tancada la primera volta de votació, Txarango va ser el grup més votat pel públic i lectors de la revista amb un total de 7 de nominacions (millor artista, millor directe, millor disc de pop-rock, millor clip i tres a millor cançó de pop-rock), seguit de les 5 nominacions per a Els Amics de les Arts, Blaumut i Zoo, les 4 d’Hora de Joglar i Smoking Souls, i les 3 de Cesk Freixas, Guillem Roma, Oriol Barri i Roba Estesa. Per consultar tots els resultats de la primera ronda de votacions, les hem recopilat en una notícia.

La votació popular va tancar la primera volta amb 8.442 vots –que reforcen la xifra ascendent dels darrers anys–, i des de ja fa une setmanes està oberta la segona volta de votacions que es tancarà aquest diumenge 11 de febrer. La tercera tanda de votació popular serà del 13 al 25 de febrer, amb tres finalistes per categoria. El guanyador s'anunciarà a la mateixa gala, el dia 7 de març.
 
 
Arxivat a: Enderrock, crítica, Premis Enderrock, votació popular, Nit Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.