videoclip

Estrenem «21», el nou videoclip de Judit Neddermann

El proper 9 de març la cantautora maresmenca publicarà el seu tercer disc, 'Nua'

L'estrena en directe serà el 13 d'abril al festival Strenes de Girona

| 12/02/2018 a les 12:03h

La cantautora de Vilassar de Mar Judit Neddermann comença a escalfar motors per al seu nou àlbum, Nua (Satélite K, 2018). La primera cançó que ha presentat és el senzill "21", i a Enderrock.cat en podeu veure en exclusiva el videoclip. 

Tal com explica la protagonista de portada del número de febrer a l'entrevista, aquesta cançó és tota una reflexió científica. "Estic preocupada pel planeta. Penso molt sovint en la població del món. Crec que estem aïllats cadascú en la seva microrealitat. He intentat transmetre en una cançó la grandesa i connexió entre tots nosaltres. Però també és una reivindicació ecologista i del mal que estem fent, de la manera com consumim, tot i que no descobreixo res que no se sàpiga", explica al número 272 d'Enderrock.

Però per què 21? El número no és en va: "Em va agradar molt el calendari còsmic del divulgador científic nord-americà Carl Sagan. Ell deia que si projectem en un any la història de l’univers i l’1 de gener és el Big Bang, la humanitat només ocupa 21 segons. Vaig fer la tornada per recordar que fa molt poc que som al món i per advertir del perill de l’antropocentrisme, de sentir-nos que som el millor". 

"21" és la quarta cançó de Nua, un disc on Neddermann es fa gran des del punt de vista musical i també personal. Amb la producció del guitarrista Pau Figueres, l'artista aposta per un treball íntim però també sobre el món que l'envolta. 

Arxivat a: Enderrock, neddermann, festival strenes, Nua, nou disc, 21, judit neddermann, videoclip, Judit Neddermann

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.