ESTRENA

Estrenem «Aquells dos ulls ben morts», el retorn de Trau

Estrenem un dels temes que formaran part del seu segon disc, 'Dones i homes del cap dret'

L'àlbum sortirà el proper 16 de març

| 15/02/2018 a les 12:00h

Els santboians Trau publicaran el seu segon disc al març
Els santboians Trau publicaran el seu segon disc al març | Júlia Quintana
Trau, la banda guanyadora del Sona9 2014, torna per continuar fent bandera del pop psicodèlic d’arrels clàssiques que els ha caracteritzat des de sempre. El quartet santboià presentarà ben aviat el seu esperat segon àlbum, Dones i homes del cap dret (Satélite K2018), el debut de la banda amb aquesta discogràfica. Abans del 16 de març, que és quan sortirà l'àlbum, per anar fent boca, a Enderrock.cat estrenem “Aquells dos ulls ben morts”.
 

Des del seu naixement l’any 2012, Trau ha conciliat l’imaginari local català amb la psicodèlia clàssica dels anys seixanta i setanta. El projecte es va iniciar amb un primer disc autoeditat que va acabar suposant l’embrió del debut definitiu, Déu vos guard (DiscMedi, 2015). Amb un repertori de composicions pròpies que relaten la quotidianitat de la banda, els de Sant Boi han aconseguit construir una veu pròpia caracteritzada per la naturalitat i la humilitat.

La personalitat de Trau queda intacta amb el nou single que estrenem a Enderrock.cat, “Aquells dos ulls ben morts”, una peça que es manté en la lírica tradicional de la banda, amb una barreja de la melancolia i el sentit de l’humor que conserva l’essència del grup.
 

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, single, canço, pop rock, estrena, psicodèlia, Trau

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.