Festivals

Ebri Knight, Tremenda Jauría i Setrill, nous confirmats de l'Acampada Jove

Els 3 grups se sumen als ja anunciats Buhos, VadeBo i Sense Sal

Totes aquestes bandes seran al festival de Montblanc que se celebra del 19 al 21 de juliol

Buhos, VaDeBo i Sense Sal són les primeres confirmacions de l'Acampada Jove

| 14/02/2018 a les 13:45h

Acampada Jove
Acampada Jove | Xavier Mercadé
El cartell de l'Acampada Jove va prenent forma, i si fa dues setmanes s'anunciaven els primers noms (Buhos, VadeBo i Sense Sal), aquest dimarts s'ha comunicat una segona ronda de grups que seran al festival de Montblanc. Ebri Knight, Tremenda Jauría i Setrill se sumen a la programació de la festiva celebració independentista, que aquest any arriba a la 23a edició.

​Després d'estrenar l’àlbum Guerrilla (Maldito Records, 2018), Ebri Knight torna amb força a l'Acampada Jove, on ja va actuar l'any passat. Al seu torn, la banda madrilenya Tremenda Jauría també visitarà Montblanc amb la seva clara aposta pels ritmes tropicals com l’electrocúmbia i el reggaeton.

Música jove
Un altre dels vessants del festival de Montbalnc és l'aposta pels grups emergents, i el màxim exponent d'aquesta línia és el Música Jove, el concurs territorial de grups novells. Aquest any Setrill n'ha estat el guanyador i serà l'encarregat de llançar el tret de sortida a les actuacions a l'escenari Independència. 

Per a l'edició del concurs del 2018 s'obriran les inscripcions aquests propers dies i a partir del 19 de maig hi haurà els concerts a diferents punts de Catalunya: el  19 de maig al Maresme (Alça’t), el 2 de juny al Baix Llobregat (SonaBaix), el 16 de juny a les Terres de l’Ebre (A Xalar!), el 22 de juny a Barcelona (BarnaSo), el 29 de juny al Penedès-Anoia (Pàmpol Roig) i a les Comarques Gironines (Destaca’t) i al juny, però encara amb dia per confirmar, al Vallès Occidental (Impuls Jove).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Acampada Jove, festivals, Ebri Knight, Tremenda Jauría, Setrill

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.