Estrena

Carlos Ann torna cap al rock amb «Mapa mental»

El nou disc de Carlos Ann, 'Mapa mental', ja està disponible a Spotify

| 18/02/2018 a les 17:19h

Carlos Ann presenta 'Mapa mental'
Carlos Ann presenta 'Mapa mental'
El nou àlbum en solitari de Carlos Ann ja està disponible a Spotify. Mapa mental (autoeditat, 2018) és un disc de vivències que ha servit per tancar un cicle i obrir-ne un de nou, deixant enrere l’electrònica per tornar al rock amb un so més cru i orgànic.

La trajectòria d'Ann s’inicia a Catalunya a final dels anys noranta i actualment és present a les Amèriques, on les seves composicions estan triomfant entre el públic llatinoamericà.

Després d’un llarg recorregut arreu del món que ha donat un gran nombre de produccions, Carlos Ann afegeix entre els seus catorze àlbums aquest nou projecte que arriba quatre anys després de Holograma (autoeditat, 2014), el que fins ara havia estat el seu darrer disc com a solista.

En referència a la realització del nou disc, explica: “Va ser gravat tres vegades fins a arribar a aconseguir el so final, entre Espanya, Mèxic, França i Alemanya".

Amb motiu de la publicació del seu nou àlbum, Ann està formant dues bandes per presentar-lo a Mèxic, on viu actualment, i a Espanya. De moment encara no hi ha confirmacions oficials de les dates.

 
Arxivat a: Enderrock, Mapa Mental, estrenes, novetat, Carlos Ann

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.