Estrena

La Mano del Marciano truca a la Terra amb el seu nou disc

El disc serà presentat a la sala Sidecar el proper 7 d'abril

| 20/02/2018 a les 10:30h

La Mano del Marciano
La Mano del Marciano | Arxiu del grup
Dios los cría y ellos se asustan (autoeditat, 2018) és el nom del nou disc de La Mano del Marciano, que ja està disponible a Spotify i serà presentat el proper 7 d’abril a la sala Sidecar de Barcelona.

Es tracta del primer àlbum d'estudi de la banda, que neix de les composicions del cantant Andreu Peral i es consolida amb el talent dels guitarristes Guillem Cellejón i, quan els seus altres compromisos musicals li ho permeten, Marcel Bagés. Genís Bagés a la bateria, Julian López als teclats i Aleix Meix amb el seu baix completen la formació que ha estat imprescindible per la realització del disc.

El disc consta de cinc peçes musicals plenes de vitalitat, gratitud i esperança que relaten la convivència amb aquelles persones que tots ens podem trobar en el nostre di a dia. Aparcant les etiquetes i els prejudicis, les melodies la La Mano del Marciano pretenen fe-nos protagonistes dels seus relats que ens transportaràn fins el seu planeta on l'indie-pop és la principal referència amb algunes pinzellades puntuals d'altres fonts musicals.

 
Arxivat a: Enderrock, estrena, Mano del Marciano, pop, Indie

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.