Actualitat

Bad Gyal i JASSS al Sónar de Reykjavík

Representaran el panorama nacional a Islàndia els dies 16 i 17 de març

| 18/02/2018 a les 09:00h

Bad Gyal
Bad Gyal | Xavier Mercadé
La primera edició del Sónar 2018 tindrà lloc a Reykjavík, concretament a l'auditori Harpa els dies 16 i 17 de març. Serà la sisena vegada que el festival se celebra a Islàndia i hi participaran Bad Gyal i JASSS, que representaran l’empremta dels grups fets a casa.

L'artista de Vilassar de Mar que va fer el salt a la fama amb la cover de Rihanna és actualment un dels referents principals del trap i el dancehall d'àmbit estatal. El seu èxit li ha permès viatjar arreu d'Europa, on s'ha donat a conèixer per diferents països del continent com Anglaterra, Suècia, Dinamarca, Itàlia o Suïssa, entre altres. Reykjavík serà la propera detinació de Bad Gyal, que visitarà per primer cop Islàndia i ho farà ni més ni menys que al Sónar. El festival no vindrà de nou a la cantant, que ja va debutar al Sónar de Barcelona 2017 amb una actuació que va omplir a vessar l'escenari del Fòrum.

L'altra artista de la casa que serà al cartell de Sónar de Reykjavík és Silvia Jiménez, més coneguda com a JASSS. Famosa pels seus sets com a DJ que s'escapen del que és habitual, s'ha consolidat com a artista amb el seu últim àlbum, Weightless (iDEAL Recordings, 2017), que brilla per les textures misterioses despreses de la seva electrònica experimental, influenciada pel free jazz i la rítmica africana, entre altres ingredients. Jiménez també està confirmada per al Sónar de Barcelona 2018, que serà el primer pas cap a nous horitzons lligats a la seva prometedora carrera.

D'altra banda, aquesta edició del Sònar a Reykjavík presenta un cartell molt variat amb diversos artistes entre els quals destaquen Jlin, Lena Willikens i Nadia Rose que ja havien passat anteriorment pel Sònar de Barcelona 2017. El raper americà Danny Brown, el productor islandès Bjarki i el duet de disjòqueis format per Cassy b2b Yamaho seràn nous estimulants per un dels festivals de música electrònica més importants d'Europa.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, JASSS, Bad Gyal, Reykjavík, Sònar 2018, Música Electrònica, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.