Actualitat

Primeres confirmacions del BioRitme

El festival se celebrarà del 23 al 27 d'agost al Pantà de Sau

| 19/02/2018 a les 13:00h

Txarango
Txarango | Michal Novak
La sisena edició del festival BioRitme que se celebrarà al Pantà de Sau els dies 23, 24, 25 i 26 d'agost va anunciar el passat divendres a través de les xarxes socials les primeres incorporacions al seu cartell musical. El festival també ha anunciat una renovació del pla de mobilitat per tal de facilitar el transport del recinte i la zona d'acampada.

En aquest primer avançament que ens porta el festival, destaca la incorporació de Txarango, el finalista dels premis Enderrock, que trepitjarà per primera vegada els escenaris del BioRitme presentant el seu últim disc, El cor de la terra (DiscMedi, 2017). També s'hi estrenaran grups com Deluxe, provinent de França, que desprendrà explosivitat amb un missatge musical molt variat que va del rock al pop, el reggae, el rap i l'electrònica, i Iseo & Dodosound, un duet provinent de Navarra que aquests darrers tres anys s'ha fet un lloc als cartells dels festivals més importants de reggae i dub tant nacionals com internacionals.

Una altra confirmació a destacar és el retorn de Xavi Sarrià als escenaris. El que va ser membre i fundador d'Obrint Pas tornarà amb força al BioRitme per presentar-hi el seu darrer treball, Amb l'esperança entre les dents (Propaganda pel Fet!, 2017), i despertar la nostàlgia del públic deixant caure algun clàssic d'Obrint Pas entre cançó i cançó.

Roba Estesa, La Otra i Sra Tomasa repetiran al BioRitme, i s'hi incorporaran per primer cop altres grups com Buhos, Rebeliom do Inframundo i Agoraphobia des de Galícia, Skakeitan des d’Euskal Herria, i Pachawa Sound, Judit Neddermann, Juanita Banana i Esir, que tanquen aquest primer avançament del que serà un total de 32 grups i 18 discjòqueis repartits en quatre escenaris.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Iseo & Dodosound, Xavi Sarrià, Deluxe, BioRitme, Txarango, 2018, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.