Concerts

Ivette Nadal presenta al BarnaSants un nou poemari musical al costat de Caïm Riba

El duet passarà pel festival de cançó BarnaSants el proper divendres 2 de març

La cantant ens explica com ha gestat el seu poemari 'Arbres, mars, desconcerts', que serà presentat en forma de cançons

Et convidem a la festa de presentació del BarnaSants

| 22/02/2018 a les 14:30h

Ivette Nadal i Caïm Riba
Ivette Nadal i Caïm Riba | Juan Miguel Morales
Ivette Nadal presentarà el seu segon poemari, Arbres, mars, desconcerts, en format de cançons el proper 2 de març al festival de cançó BarnaSants 2018. Acompanyada de la veu i la guitarra de Caïm Riba, tots dos artistes faran gala del seu talent entre el pop i la bohèmia que els caracteritza. Al festival també hi sonaràn alguns dels temes més significatius de la cantant i el guitarrista, que es compaginaràn amb alguns dels poemes de la Ivette amb la veu personal contundent i profunda que la l'allunya dels cànons habituals de la cançó d'autor del nostre país.

Com ja es va donar el cas amb el seu primer poemari, Camí privat, el seu darrer recull de versos neix de la composició del seu àlbum Tornar a mare (RHRN, 2015), a partir del qual es comença a gestar una recopilació de poemes que no esdevenen cançó, i l’editorial Llibres del Segle les publica en el que ha acabat sent el seu segon poemari, Arbres, mars, desconcerts.

La cantant explica que es tracta d'un llibre que acompanya molt bé el seu darrer disc: "Ara que per fi he aconseguit publicar tant el poemari com l'àlbum, he volgut combinar els poemes amb la música i lligar-los amb cada cançó del disc, ja que va ser així com ho vaig concebre des del principi".



La cantautora parla també de les influències que el seu darrer disc ha tingut en el poemari, entre les quals destaca principalment la temàtica. La lliuta en el pla emocional per aconseguir superar un trastorn alimentari es veu reflectida també en els seus versos, amb els quals aconsegueix parlar d'aquesta malaltia aparcant les tristeses i els ornaments que eren presents al seu primer poemari, Camí privat, publicat el 2009.

Més de deu anys combinant la música amb la poesia han permès a Ivette Nadal concebre dues disciplines que ha aconseguit casar amb una veu pròpia a partir de la qual està construint una llarga prometedora trajectòria com a cantautora i escriptora.

Arbres, mars, desconcerts serà presentat el proper 2 de març al BarnaSants, i properament es donarà a conèixer arreu de Catalunya amb una gira que ja té les seves primeres dates a Sant Celoni aquest 22 de febrer, Girona l'1 de març, Barcelona el 2 de març i Lleida el 24 de març, a l'espera de properes confirmacions.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Barnasants, Caïm Riba, Concerts, Ivette Nadal, Arbres, mars en concert

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.