Sona9

Noves cançons d'Est Oest i Trau al Sona9 d'iCat

Al programa d'avui escoltarem nous temes de Trau i Est Oest

També s'hi podran sentir temes de Frank Montasell i Judit Neddermann, entre altres

| 26/02/2018 a les 13:50h

Est Oest
Est Oest | Noemí Elias
Amb la tornada d'iCat a la FM, fa alguns mesos que el programa Sona9 també hi té un nou espai: els dilluns d'11 a 12 de la nit teniu una cita amb el concurs en clau radiofònica de la mà de Lluís Gendrau. 

Fins ara s’hi han pogut sentir fragments de concerts, acústics i entrevistes als semifinalistes del 17è Sona9, a més d'un recull de la millor música catalana del 2017, entre d'altres. Avui hi sonarà l'estrena de les cançons dels nous discos guanyadors de les darreres edicions. Escoltarem el nou tema de Trau "Aquest dos ulls ben morts" del seu proper disc Dones i homes del cap dret (SateliteK, 2018), i seguidment us avancarem la nova cançó d'Est Oest "La primavera" de l'àlbum El gir (Right Here, Right Now, 2018).

També hi sonaran els temes "Que tinguem sort" i "Tu ets aquí" de Frank Montasell, "Vinc d'un poble" i "21" de Judit Neddermann , "L.O.V.E." de Sara Pi, “Bellavista" i “Fem un simulacre" d'Illa Carolina, “Espaguetis helicoïdals” d'Ian Sala, "Els límits del mar" de Jordi Lanuza i "Abans" d'Estiula.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, iCat, Trau, Est Oest, Judit Nedermann, Frank Monasell

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.