festivals

Festivals i sales de concerts catalanes afegeixen simbòlicament Valtonyc als seus cartells

Ho faran en protesta a la sentència del Tribunal Suprem

Valtonyc actuarà a la gala dels Premis Enderrock 2018

| 22/02/2018 a les 11:00h

Imatge il·lustrativa
Més de 25 sales de concerts i festivals catalans afegiran simbòlicament el raper Valtonyc a les seves programacions, com a acte de protesta després que el Tribunal Suprem ha ratificat la condemna a 3 anys i 6 mesos de presó pel contigut de les seves cançons.

"Davant la situació de vulneració flagrant del dret a la llibertat d’expressió i davant el retrocés democràtic de l’Estat, posant a la presó un cantant per les seves lletres, els festivals i sales de concerts de Catalunya volem solidaritzar-nos amb Valtonyc i per això l’inclourem a les nostres programacions", resa el comunicat.

Les entitats signants són Acampada Jove, BarnaSants, Black Music Festival, Canet Rock, Ciutat Flamenco, Clownia, Cruïlla, Curtcircuit, Festival de Cajón, Festival de Música de Cadaqués, Festival Emergent, Festival Esperanzah, Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Girona  a Cappella, Guitar BCN, Lets Festival, Mercat de Música Viva de Vic, Minipop, Músiques Tranquil·les, Primavera Sound, Room Festival, Strenes, Suite Festival, Telecogresca i Vida Festival. 

Valtonyc seguirà trepitjant els escenaris malgrat la seva condemna, i el 7 de març actuarà a la gala dels Premis Enderrock a l'Auditori de Girona.
Arxivat a: Enderrock, sentència, rap, festivals, Valtonyc

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.