Televisió

«Cançó per a tu», el nou telefilm de TV3 sobre la Nova Cançó

El telefilm es finança parcialment a través d'una campanya de micromecenatge

Enderrock us mostra material en exclusiva del rodatge del film

«Cançó per a tu», el nou telefilm musical de TV3

| 23/02/2018 a les 12:30h

'Cançó per a tu', el nou telefilm musical de TV3
'Cançó per a tu', el nou telefilm musical de TV3
Cançó per a tu és un film d'amor i revolta ambientat a les dècades dels 60 i 70. Coproduïda per TV3, la pel·lícula està actualment en fase de preproducció. La direcció és a càrrec d'Oriol Ferrer i s'hi mostren els fets històrics que van marcar tota una generació i que van significar l'origen del catalanisme modern i democràtic, com la Caputxinada, les assemblees clandestines o les manifestacions pels presos polítics. Uns fets que avui ressonen amb més força que mai.

Per tal de millorar la postproducció i de produir el DVD, Cançó per a tu ha llançat un crowdfunding on s'ofereixen 20 packs 'Fan de la Nova Cançó', un paquet que inclou una entrada doble per la preestrena del film amb tot l'equip, el DVD de la pel·lícula, una bossa de tela, unes xapes, el guió en format PDF, agraïments als crèdits i el DVD del documental exclusiu del concert de Lluís Llach del 1985, un dels més multitudinaris i especials de la música catalana.

A Enderrock.cat us oferim material en excusiva del rodatge d'aquest film, que va començar el 27 de gener. Es tracta del making of de la manifestació del febrer de 1976. Un petit avanç del que, segons el previst, veurem aquest estiu a les pantalles.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, TV3, Crowfunding, Cançó per a tu, Televisió

COMENTARIS

Cançó per a tu

Asunta, 07/09/2020 a les 02:35

Vull veure aquesta pel·lícula sisplau, m'agradaria molt localitzar-la, però no la trobo, si algú em diu a on hi és...!!! 2020

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.