Estrenes

Inèrcia fa «Màgia» amb el seu nou videoclip

El nou clip és la segona part d'un curtmetratge que han començat amb la cançó "Mans"

La cançó està inclosa a 'Lluita', el proper EP del grup valencià, que sortirà el 13 març

Inèrcia canta la realitat valenciana

| 26/02/2018 a les 12:10h

Inèrcia
Inèrcia | Garay Green
Ja sabem la data de publicació del nou EP d'Inèrcia. El 13 de març veurà la llum Lluita (autoeditat, 2018), tercer treball d'estudi del grup valencià. Per amainar l'espera, a Enderrock.cat us avancem el segon videoclip d'aquest àlbum, titulat "Màgia". A Lluita, l'essència punk-rock del grup es manté intacta, amb una faceta exploradora cap a nous estils musicals com l'electrònica.

El nou treball d'Inèrcia constarà d'un total de cinc cançons que parlen d'aquella batalla que emprèn cada individu des que s'aixeca de bon matí fins que se'n va a dormir. Una lluita contra les injustícies quotidianes, l'esclavitud dels estereotips o els simples mecanismes que fan previsible l'actual 'sistema de vida' establert. "Mans" i "Màgia" marquen l'inici d'aquesta lluita que serà presentada just abans d'acabar la primavera.



Després de No és cap simulacre (Mésdemil, 2012) i Sendes salvatges (Mésdemil, 2015), la formació composta per la veu d'Aitor Estan, la guitarra Pau Tudela, la bateria de Patri Montava i el baix de Saül Sempere ha tornat a l’estudi seguint el camí cap a la maduresa sonora. 

Sense abandonar les influències d’on va germinar la vocació dels valencians, com Green Day o Biffy Clyro, la banda ha trobat noves inspiracions en altres bandes anglosaxones, com ara Paramore, Twenty One Pilots o Bring Me The Horizon. Tot per donar forma a un àlbum que gira al voltant del concepte del títol.

El resultat de "Màgia" neix d'un curtmetratge narratiu enregistrat per Blat a la Serra de Mariola. Està dividit en dues parts que mostren el camí des de l’angoixa de sentir-se presoner fins a l’eufòria d’experimentar la llibertat. El videoclip es recrea també en la senzilla felicitat de qui està redescobrint el món i les persones amb uns nous ulls.

La història que explica "Màgia" és la continuació de l'argument de "Mans", primer videoclip del projecte on es mostren dos protagonistes intentant alliberar-se dels elements que els mantenen captius. Ara els trobem tots dos just en l'instant de saber que són lliures. Així és com aquest nou videoclip es converteix en una 'oda a la llibertat' en un sentit tant universal com íntim: la llibertat és també desfer-se dels prejudicis, de les pors i dels estereotips imposats. En difinitiva, la llibertat és prendre les regnes de la teva pròpia vida.
 

Inèrcia Foto: Garay Green

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, punk-rock, Màgia, Lluita, Inèrcia, Estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.