Estrenes

Així sona el nou videoclip de Ju

La cantant presenta aquest nou clip gravat en directe acompanyada del pianista Arnau Budó

Actualment està treballant amb un nou disc per al qual té previst el llançament al setembre

| 01/03/2018 a les 14:00h

Ju
Ju
Ju ve carregada d'energia per presentar noves cançons per a un segon disc que veurà la llum al setembre. A Enderrock.cat us avancem el nou videoclip de la cantant, compositora, actriu i ballarina de Gurb (Osona). La cançó porta com a títol "Se'ns ha acabat" i es tracta d'un tema que parla de la nostàlgia, la intensitat, el dolor, la pèrdua i l'acceptació. En definitiva, una història on, al capdavall, tots aprenem a estimar-nos encara més.



El tema va ser gravat en directe a l'Eòlia (Escola Superior d'Art Dramàtic), on la Ju ha estat submergida aquests darrers anys per obtenir el títol d'interpretació en Art Dramàtic. La cantant i compositora ha manifestat les ganes que tenia de gravar aquest videoclip a l'escenari que l'ha vist créixer: "Aquest Teatre em transporta a un lloc de nostàlgia, on tot ho he viscut d’una manera molt intensa, on he fet front a les meves mancances, on he treballat les meves virtuts i on he conegut uns companys que mai oblidaré. És on per primera vegada vaig tastar el que era compartir emocions amb un públic, on d’alguna manera, a poc a poc em vaig poder anar alliberant de les meves pors, i on penso que vaig fer un procés de creixement a tots nivells".

En aquest clip, la veu de Ju s'acompanya dels dits d'Arnau Burdó, teclista d'Obeses. La cantant manifesta que sense el seu talent aquest videoclip no hauria estat possible: "Es tracta d'un gran amic que va compartir amb mi les ganes d'assajar-lo i gravar-lo en directe. Aquest videoclip també és seu".

En plena etapa estudiantil, Ju va estar component el seu primer disc, El món es mou (Sonic Studios, 2016), amb el qual va iniciar una gira juntament amb el seu grup: Arnau Martín (guitarra), Rai Bonvehí (teclats), David Vila (baix) i Jordi Junyent (bateria). D’aquest àlbum en va publicar els videoclips dels singles "Temps" i "Decisió", als quals a partir d'ara se suma "Se'ns ha acabat".

Ara mateix la gurbetana s'està projectant a fer noves cançons per a un segon disc que en principi veurà la llum al setembre. "Tinc moltes ganes d’entrar a l’estudi i m’estic posant les piles perquè això sigui possible. L’experència fins ara està sent molt intrèpida i constructiva i estic aprenent molt de tots els que tinc al costat, que formen part d’aquest projecte, que hi aposten i hi donen suport, i que se’l creuen fent-lo viu."
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Ju, Se'ns ha acabat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.