estrena

Estrenem «El desmai» de Roger Mas, un nou avançament del seu viatge al jardí dels poetes

El solsoní enceta al seu desè disc, 'Parnàs', homenatjant els poetes que han estat referencials per a ell

| 28/02/2018 a les 12:38h

Roger Mas
Roger Mas | Eva Bozzo
Roger Mas enceta al seu desè disc, Parnàs (Satélite K, 2018), un viatge al jardí dels poetes. El cantautor solsoní ha trigat mitja vida a musicar els poetes que han estat referencials per a ell, fins a fer-ho en un disc on a cada adaptació hi ha dibuixat tonalitats perquè s’empeltin en l’oient, cançó a cançó, i es pugui gaudir escoltant el disc de principi a final.

A Enderrock.cat estrenem avui, abans de la sortida del disc aquest divendres 2 de març, la cançó "El desmai", una peça musicada del veterà poeta Amadeu Vidal i Bonafont, que com el mateix Mas explica "és un poeta que fa molts anys que corre i ha guanyat molts premis però que potser no és tan conegut com ho hauria de ser". Tot i ser un poema senzill, petit i de joventut, diu el músic que aquesta és una de les peces que més il·lusió li va fer preparar per a Parnàs, tot i que al disc s'hi inclouen altres textos seus.

"Em va atrapar quan el vaig llegir per primera vegada i m'ho he passat molt bé fent aquest arranjament amb la guitarra elèctrica, i el solo del piano Xavier Guitó em sembla una cosa esplèndida, que s'obre i es tanca", diu el solsoní. "És una peça on hem treballat molt el so, tenint al cap com volíem que quedés. N'estic molt content i espero que l'Amadeu també."

 
Arxivat a: Enderrock, estrena, Roger Mas, El desmai, Parnàs, discos, poesia musicada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.