estrena

Hora de Joglar fa vibrar el present en un nou vídeo enregistrat en directe

Avancem el nou clip de la banda, de la cançó «Vigila», gravat a les Fires de Sant Narcís de Girona

| 01/03/2018 a les 12:00h

Hora de Joglar
Hora de Joglar | Adrià Nebot
Hora de Joglar ha esclatat aquest 2017 amb Present (RGB Suports, 2017), una col·lecció de cançons que criden a forjar el present amb energia i plenitud. La banda està nominada al Premi Enderrock al Millor Artista Revelació, tot i que haurem d'esperar a la gala que se celebrarà el 7 de març per saber si finalment s'enduen el guardó. De camí cap a noves aventures, estrenen ara un nou vídeo per a la cançó "Vigila", amb imatges enregistrades a les Fires de Sant Narcís, per on van passar durant la seva gira.

"Volíem enregistrar un vídeo-resum d’un concert com a forma d’agraïment a tot el públic que va als nostres concerts i escolta la nostra música", explica la banda. "La idea era plasmar les emocions i experiències que vivim cada cop que fem un concert i ensenyar també com ho viu i ho balla la gent." Al videoclip també hi surten imatges del backstage minuts abans de pujar a l’escenari: "Sempre és un moment molt íntim i especial, i teníem ganes de mostrar-ho".

"Vigila" és una de les cançons més èpiques i vibrants de Present, el seu segon disc. Té un missatge esperançador que convida a seguir lluitant per un present apassionant i somiar en un futur millor. "Per a nosaltres, com a col·lectiu, el fet de no haver deixat mai de somiar ens ha portat a viure un 2017 brillant, amb més de 50 concerts, on hem viscut mil experiències que no oblidarem mai. I això ens anima a continuar amb aquest mateix esperit de lluita i de somni", asseguren.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Fires de Sant Narcís de Girona, Hora de Joglar, directe

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.