Actualitat

Buhos fa 'sold out' al concert de presentació del nou disc a la sala Razzmatazz

Ja s'han exhaurit les 2.200 entrades per al concert de presentació de 'La gran vida', que tindrà lloc a la sala Razzmatazz el 5 de maig

El grup ha entrat al número 56 de la llista de vendes de tot l'Estat espanyol

Buhos: «La nostra gran vida és poder-nos dedicar al que havíem somiat des de petits»

| 02/03/2018 a les 12:00h

Guillem Solé de Buhos
Guillem Solé de Buhos | Michal Novak
El nou disc de Buhos, La gran vida (Música Global, 2018), no podia haver començat amb més bon peu. Dos mesos abans del concert de presentació a la sala Razzmatazz el proper 5 de maig, els de Calafell han aconseguit exhaurir les 2.200 entrades que es van posar a la venda. 

D'altra banda, "Volcans", el primer senzill del disc que vam estrenar a Enderrock.cat el passat 19 de gener acumula ja més de 650.000 reproduccions a Youtube. A més, per primer cop en la seva trajectòria el grup ha entrat al número 56 de la llista de vendes de tot l'Estat espanyol i està confirmat als principals festivals i festes majors del país, com l'Acampada Jove, el Bioritme o el Festiuet; dades que confirmen que aquest pot ser un gran any per a un dels referents del rock català.

La gran vida (Música Global, 2018) és el tercer LP de Buhos, que va ser llançat el 16 de febrer i està disponible a la plataforma Spotify. El darrer treball del grup inclou dotze noves cançons que exploren camins musicals diferents dels que han recorregut fins ara, com per exemple l'electrònica. Pel que fa a les lletres, Buhos continua parlant d'experiències vitals com l'amor i el desamor, sense perdre el punt de crítica social que els ha caracteritzat des de sempre.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Razzmatazz, Buhos, actualitat, La gran vida, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.