Actualitat

El Girona FC col·labora amb el Festival Strenes

Montilivi s'estrena com una de les noves seus del festival

L'estadi acollirà grups com La Pegatina, Gertrudis i Sara Terraza

Joan Dausà, Txarango, La Pegatina i Roba Estesa al festival Strenes

| 02/03/2018 a les 14:00h

Gertrudis
Gertrudis | David Ruano
El Festival Strenes ha signat un acord de col·laboració amb el Girona FC per fer del seu estadi un dels escenaris del festival. Aquest acord servirà per patrocinar la cultura i l'esport de manera conjunta a la ciutat de Girona. Montilivi acollirà les actuacions musicals abans dels partits de març i abril de La Pegatina, Gertrudis, Sara Terraza i del grup sorpresa del concert inaugural del terrat.

Els socis del Girona FC obtindran un descompte en la compra d'entrades del festival i els assistents a Strenes podran fer-se fotos amb un photocall gegant de la plantilla del Girona FC que s'instal·larà al vestíbul d'entrada dels concerts. També s'està preparant una acció vinculada al concert sorpresa del terrat, el que inaugura el festival, que tindrà lloc dissabte 24 de març a les 18 h de la tarda.

La col·laboració s'estrena enguany amb aquestes accions, però es preveu que de cara a pròximes edicions es puguin anar incrementant els acords i la relació estreta que ha de tenir un festival com l'Strenes amb un club tan representatiu per la ciutat que l'acull com és el Girona FC.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, sara terraza, gertrudis, La Pegatina, Strenes 2018, Girona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.