Actualitat

Mishima, primera confirmació del Cantilafont

El festival tindrà lloc a Sant Boi de Lluçanès el 14 de juliol

El cartell musical s'anirà revelant durant els següents dies i mesos

El Cantilafont demostra que el Lluçanès també és cultura

| 06/03/2018 a les 13:15h

Mishima
Mishima | Leila Méndez
El Cantilafont arriba amb més força que mai, per primer cop al Lluçanès, anunciant la seva sisena edició amb Mishima com a cap de cartell. Sant Boi de Lluçanès serà el sisè poble que acollirà el Festival, durant la tarda i nit del 14 de juliol. El festival vol promoure les activitats artístiques en aquesta regió catalana, sovint exclosa del circuit cultural. Ja s'han posat a la venda les primeres 200 entrades a 5 euros, i aquest preu augmentarà fins als simbòlics 10 euros en total.

Mishima aterrarà al Lluçanès per primer cop amb el seu Ara i res (The Rest Is Silence / Warner, 2017), guanyador dels Premis Enderrock a Millor disc de l’any 2017 i Millor disc de pop-rock. Ara i res és un altre estat vital de la vida de Mishima, amb una identitat encara més clara, suma dels set discos anteriors, i que esdevé un tot literari i brillant en la seva carrera musical.

Es tracta de la primera confirmació del cartell musical del Cantilafont, que s’anirà donant a conèixer durant els següents dies i mesos.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Mishima, Cantilafont, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.