Estrena

Pau Alabajos porta València i Estellés ben endins

Estrenem el videoclip de «Postals», el primer avançament del seu nou disc, 'Ciutat a cau d'orella'

| 06/03/2018 a les 12:00h

Pau Alabajos publicarà aquest any 'Ciutat a cau d'orella'
Pau Alabajos publicarà aquest any 'Ciutat a cau d'orella' | Xepo W.S.
Pau Alabajos té ben situats als seus referents i no els oblida així com així. Aquest 2018 es disposa a homenatjar una de les seves influències poètiques cabdals, la de Vicent Andrés Estellés. Ho farà amb el disc Ciutat a cau d'orella (Bureo Músiques, 2018), que veurà la llum a final de març i del qual avui estrenem el videoclip d'una de les cançons.

"Postals" és un poema extret del Llibre de meravelles d'Estellés que es converteix en cançó d'amor a, entre altres, una ciutat: València. Diu Alabajos: "Vull homenatjar València, passo cada dia pels carrers que s'esmenten al poema, i a més el que em va fer escollir aquesta peça és una imatge tan potent com la d''un amor tan gran com la Seu de Mallorca'".



El músic valencià ha volgut portar Vicent Andrés Estellés a un camp actual, embolcallat d'un pop que poques vegades s'havia combinat amb la seva poesia. El que Pau Alabajos valora dels versos del poeta és que són "directes, col·loquials, sincers, propers i sense grandiloqüències, cosa que els transforma en material sensible".

La sortida del disc coincidirà amb els 25 anys de la mort d'Estellés, una coincidència buscada que concretament es produirà el dia 27 de març en el primer dels dos concerts que el cantautor farà al Teatre Miquelet de València. El 7 d'abril serà la data del seu primer concert al Principat, en el marc del festival BarnaSants a la Seu de Sant Llorenç d'Hortons. 
 

Pau Alabajos publicarà aquest any 'Ciutat a cau d'orella'. Foto: Xepo W.S.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Pau Alabajos, Postals, Vicent Andrés Estellés, videoclip, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.