Estrena

Estrenem «Eh, madame!», la cançó en català del nou disc de La Pegatina

La Pegatina avança dues cançons del seu nou disc, «Ahora o nunca»

| 08/03/2018 a les 12:00h

La Pegatina
La Pegatina | Arxiu SonDe3
Abans d'endinsar-se en una nova aventura europea i no parar fins que el cos digui prou, La Pegatina ara mateix està avançant noves cançons del seu últim disc, Ahora o nunca (DRO, Warner, 2018). Avui, precisament, des d'Enderrock.cat estrenem la cançó en català d'aquest sisè àlbum, el hit instantani "Eh, madame!".



El fet que sigui l'única cançó en català de l'àlbum, Adrià Salas de La Pegatina l'explica així: "És l'única perquè és una mica la que resumeix tot l’esperit de què parla el disc, d’aquests canvis interns que poden provocar canvis externs. Al final, si canvies dins teu pots canviar la resta, o és com a mínim el primer pas per poder canviar coses. I després, a part de ser un resum que recull tot el que s’ha dit abans, és una cançó que vam fer súper improvisada en un festival de Valladolid. Érem en un camerino i va sortir així i la vam anar treballant".

"Eh, madame!" serveix de colofó de "Ahora o nunca", una última cançó que mescla estils com el reggae i el folk i que acaba amb un final èpic, en paraules de Salas: "Fa que el disc acabi amb la sensació que ja ens hem buidat". Les noves cançons de la banda rumbera de Montcada es podran escoltar íntegrament a partir de la primera setmana d'abril. Serà llavors quan La Pegatina començarà una extensa gira que els durà a països com Holanda, Bèlgica, França, el Regne Unit o Austràlia.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, La Pegatina, estrena, Eh Madame

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.